woensdag 3 oktober 2018

SDGCafé voor ondernemers gericht op ontwikkelingslanden

SDGCafé voor ondernemers gericht op ontwikkelingslanden

Bent u ondernemer of mkb'er en wilt u maatschappelijk verantwoord ondernemen in ontwikkelingslanden? Als u wilt weten wat er voor financieringsmogelijkheden er zijn vanuit de overheid, kom dan op donderdag 25 oktober naar het SDGCafé in Den Haag.

Er liggen grote kansen voor mkb'ers om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en op deze manier bij te dragen aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen. Mkb'ers kunnen daarbij advies en financiële ondersteuning krijgen van de overheid. Daar gaat het SDGcafé over: hoe en waar je als (jonge) ondernemer aan die ondersteuning kunt komen.

Lees verder

CO2 neutraal: Prestatieafspraken en regelingen die je op weg helpen

Gemeenten, corporaties en huurdersorganisaties maken elk jaar prestatieafspraken om het energieverbruik en woonlasten van huurwoningen te beperken en over te stappen naar duurzame energie.

Lees verder

Missie en masterclass biogas - Rio Grande do Sul, Brazilië

Bent u actief in de biogassector en geïnteresseerd in zakendoen met Brazilië? Ga dan mee met de missie naar de deelstaat Rio Grande do Sul. Dankzij de inkomende missie van afgelopen maart staat de Nederlandse technologie in de belangstelling van Braziliaanse overheden en bedrijven.

Lees verder

Erasmus - Descartes conferentie 2018 in het teken van Artificial Intelligence

Voorziet u ook dat Artificial Intelligence grote invloed zal hebben op onze samenleving? En dat dit kansen biedt voor de wetenschap en het bedrijfsleven? Kom dan naar de Erasmus - Descartes conferentie in Parijs om samenwerkingspartners te ontmoeten.

Lees verder

Gelukkig fietsland vol kennis: Nederland vergeleken met de wereld
Netherlands compared tulips

Nederlanders behoren tot de gelukkigste mensen ter wereld, gebruiken de meeste fietsen en hebben de meest uitgebreide kennisinfrastructuur.

Lees verder