woensdag 24 oktober 2018

Orange Belgium: 53.000 nieuwe klanten

Orange Belgium: 53.000 nieuwe klanten
Orange Belgium, de tweede mobiele aanbieder van dat land, heeft in het derde kwartaal naar eigen zeggen een 'sterke prestatie' geleverd. De omzet steeg tot 318 miljoen euro, het bedrijfsresultaat ging naar 81,4 miljoen.
Lees verder

Zakelijke markt KPN trekt eindelijk aan
De zakelijke markt, tot nu toe het zorgenkindje van KPN, vertoont eindelijk een positieve ontwikkeling. Er kwamen in het derde kwartaal onder meer 37.000 virtuele werkplekken bij.
Lees verder

Scoupy draagt bij aan bedrijfsresultaat Sanoma
Marketingplatform Scoupy droeg, hoewel concrete cijfers ontbreken, bij aan de positieve resultaten van Sanoma Media Netherlands over het derde kwartaal. De omzet groeide naar 106 miljoen euro. Over de eerste drie kwartalen van 2018 steeg de winstgevendheid, mede door een blijvend goede kostenbeheersing, verder tot 53 miljoen.
Lees verder

Nederlandse privacyapp krijgt Brouwer Prijs voor Wetenschap en Samenleving
De Nederlandse app IRMA (I Reveal My Attributes), die de gebruiker zelf in staat stelt te kiezen welke persoonsgegevens worden gedeeld, krijgt op 19 november de Brouwer Prijs voor Wetenschap en Samenleving 2018 van de Koninklijke Hollandsche Maatschappij der Wetenschappen (KHMW).
Lees verder

Aanbieder van opgelapte Apple apparatuur Swoop failliet
Alweer is een aanbieder van opgelapte ('reburbished') Apple apparatuur in de problemen gekomen. Na Leapp is nu ook Swoop failliet. Volgens iCulture worden vandaag nadere details bekend gemaakt.
Lees verder

Office Centre kiest M2Media als partner voor alle media-activiteiten
M2Media wordt de mediapartner van Nederlandse KantoorExpert, het bedrijf dat de 39 Nederlandse vestigingen van Staples heeft overgenomen. De oude naam Office Centre wordt weer in de markt gezet.
Lees verder

Mogelijk stiptheidsacties bezorgers PostNL
De Belangenvereniging van Pakketdistributie wil dat PostNL zijn bezorgvergoedingen voor de feestdagen met 10 tot 15 procent per uur verhoogt vanwege de enorme drukte.
Lees verder

Lightspeed introduceert benchmark omnichannel retail
Technologieleverancier voor retail en webshops Lightspeed lanceert vandaag zijn Retail Success Index. "De wereld voor ondernemers is groot en complex geworden. Een ijkpunt komt dan van pas", aldus CEO Dax Dasilva.
Lees verder

30.000 euro voor appidee Provinciale Staten
Appontwikkelaars kunnen een prijs winnen van 30.000 euro voor het beste idee voor een app waarmee inwoners, journalisten en andere geïnteresseerden informatie van Provinciale Staten eenvoudiger kunnen volgen.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.