woensdag 31 oktober 2018

Nominaties Dutch Search Awards bekendgemaakt

Nominaties Dutch Search Awards bekendgemaakt
Zojuist heeft de jury de shortlist bekendgemaakt van de derde editie van de Dutch Search Awards. In totaal zijn 79 cases genomineerd verdeeld over 16 categorieën.
Lees verder

Daniel Sytsma wordt Chief Design Officer Isobar EMEA
Digitaal bureau Isobar creëert met de aanstelling van Sytsma als hoofd Design een nieuwe positie in de Europees leiding. Het bedrijf wil zijn reputatie op het gebied van design internationaal versterken.
Lees verder

Nieuwe mediacampagne VakantieXperts benadrukt maatwerk
VakantieXperts is een campagne gestart waarin de nadruk wordt gelegd op de mogelijkheid maatwerkreizen te boeken bij de reisbureauketen. Die boodschap wordt onder andere uitgedragen in twee uitgaven van eigen magazine Reiskompas, uitingen in lokale bioscopen en bushokjes rond VakantieXperts-winkels en redactionele samenwerkingen met publiekstitels als Libelle en ZIN.
Lees verder

Apple vernieuwt MacMini, MacBook Air en iPad Pro
Apple kondigde vanmiddag in New York als verwacht nieuwe Macs aan. Twee producten keren na een lange afwezigheid terug: de MacBook Air en de MacMini. Daarnaast werden nieuwe iPads Pro's gepresenteerd. Alle nieuwe producten zijn vanaf volgende week gelijk in Nederland te koop.
Lees verder

Groeivertraging treft Facebook
Het aantal gebruikers voor Facebook groeit minder hard dan gehoopt als gevolg van de privacyschandalen rond het sociale netwerk. Het aantal maandelijkse gebruikers ging in het derde kwartaal 10 procent omhoog naar 2,27 miljard, maar analisten hadden gerekend op 2,29 miljard.
Lees verder

Video stuwt omzet Baidu
De Chinese zoekmachine Baidu heeft in het derde kwartaal 27 procent meer omgezet dan vorig jaar, namelijk 4,1 miljard dollar. […]
Lees verder

Hoger handelsvolume voor eBay
Veilinghuis eBay profiteerde van een hoger volume op zijn handelsplatformen. De omzet ging in het derde kwartaal met 6 procent omhoog naar 2,6 miljard dollar en de nettowinst steeg met 8 procent tot 554 miljoen dollar.
Lees verder

Zware boete voor inmiddels failliet Duivens cryptobedrijf
Het bedrijf Dutch Crypto Mining heeft in september 2018 een last onder dwangsom opgelegd gekregen van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Het Duivense bedrijf voldeed niet aan informatieverzoeken van de toezichthouder. De boetes hebben het maximum bereikt. Het bedrijf is 23 oktober failliet verklaard.
Lees verder

Daisycon sluit samenwerking met Maze-One
Daisycon haalt nieuwe expertise in huis rondom performancemarketing en dan specifiek op de Europese marktplaatsen van Amazon.com. Hiertoe sluit het een samenwerking met het nieuwe bureau Maze-One.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.