woensdag 24 oktober 2018

Nieuw Elsevier AI Lab in Amsterdam onderstreept impact samenwerking wetenschap en bedrijfsleven

Nieuw Elsevier AI Lab in Amsterdam onderstreept impact samenwerking wetenschap en bedrijfsleven
Het Innovation Center for Artificial Intelligence (ICAI) en uitgever Elsevier hebben vorige week het Elsevier AI Lab in gebruik genomen. Het lab, een enerverende krachtenbundeling tussen wetenschap en bedrijfsleven, bevindt zich in het Science Business Park te Amsterdam.
Lees verder

VPRO-podcast Opgejaagd wint Europese mediaprijs
De podcast Opgejaagd van de VPRO is gisteren beloond met een Prix Europa in de categorie 'Best European Digital Audio of the Year'.
Lees verder

Léon Bouwman naar New Skool Media
Léon Bouwman, nu nog Chief Content Officer bij Sijthoff Media, stapt over naar New Skool Media. Per 1 januari gaat hij daar aan de slag als Uitgever en Director Line/Brand extensions en Events.
Lees verder

150 miljoen groeigeld voor GoEuro
De Europese zoek- en boekmachine voor reistickets GoEuro heeft 150 miljoen dollar nieuw groeigeld opgehaald om zijn activiteiten buiten de thuismarkt uit te breiden.
Lees verder

Elektrische stadsfiets Cowboy komt naar Nederland
VanMoof krijgt concurrentie. Het Brusselse Cowboy, producent van elektrische stadsfietsen, breidt dankzij een kapitaalinjectie van 10 miljoen euro uit naar […]
Lees verder

Leverancier van prepaidenergie nu dan failliet
Nederlands eerste aanbieder van prepaid-energie EnergieFlex is niet alleen zijn vergunning kwijtgeraakt, maar gisteren ook failliet verklaard na een korte surseance. Het bedrijf hanteerde handelsnamen als Energieflex, Energyflex, N.E.C. Energie en NAC Energie.
Lees verder

Forse investering in GoEuro
GoEuro, het boekingsplatform voor treinen, bussen en vluchten in Europa, heeft 150 miljoen dollar opgehaald, waarmee het kapitaal is verdubbeld. De nieuwe investering wordt gebruikt om sneller te innoveren en naar nieuwe markten uit te breiden.
Lees verder

'Nieuwe videodienst Apple in ruim honderd landen'
De langverwachte videodienst van Apple zal volgend jaar volgens anonieme bronnen geciteerd door nieuwssite The Information in ruim honderd landen beschikbaar komen.
Lees verder

Instagram vergroot druk op krimpend Facebook
Amerikaanse tieners haken af bij profielensite Facebook. Slechts vijf procent noemt het zijn favoriete sociale platform. Van de vijftienjarigen logt 28 procent maandelijks nog wel eens in.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.