vrijdag 26 oktober 2018

Moederbedrijf Google boekt lagere omzet dan verwacht

Moederbedrijf Google boekt lagere omzet dan verwacht
Alphabet boekte de afgelopen drie maanden een omzet van 33,7 miljard dollar (ongeveer 30 miljard euro). Daarmee behaalde het Google-moederbedrijf iets minder goede resultaten dan door analisten werd...
Lees verder

Verrassingsstaking legt Scania Zwolle 24 uur lang stil
De medewerkers van de metaalfabriek in Scania Zwolle en trailerbouwer in Broshuis Kampen hebben vrijdagochtend vroeg hun werk neergelegd. Het gaat om een verrassingsstaking van 24 uur, meldt de FNV.
Lees verder

'Verkoop auto's stagneert door onzekerheid over CO2-eisen'
De verkoop van personenauto's komt volgend jaar naar verwachting uit op 440.000 stuks. Dat is hetzelfde aantal als in 2018, stellen de brancheorganisaties RAI Vereniging en BOVAG in een...
Lees verder

Winst BASF daalt door olie- en gasfusie en lage waterstand Rijn
De Duitse chemiereus BASF heeft de winst zien dalen. De samenvoeging van de olie- en gastak met die van concurrent LetterOne was daarvoor in hoofdzaak verantwoordelijk. 
Lees verder

Verrassingsstaking legt Scania-fabriek in Zwolle 24 uur lang stil
De medewerkers van de metaalfabriek van Scania in Zwolle en trailerbouwer in Broshuis Kampen hebben vrijdagochtend vroeg hun werk neergelegd. Het gaat om een verrassingsstaking van 24 uur, meldt de...
Lees verder

'Vermogen miljardairs stijgt met bijna 20 procent, vooral door China'
Het gezamenlijke vermogen van alle miljardairs op de wereld is vorig jaar met 19 procent toegenomen. Er kwamen bijna 200 nieuwe miljardairs bij, hoofdzakelijk in China.
Lees verder

RBS behaalt minder winst en zet Nederlandse bankvergunning in voor brexit
Royal Bank of Scotland (RBS) heeft in het derde kwartaal minder winst behaald dan een jaar eerder. Dat had onder meer te maken met een hogere belastingaanslag.
Lees verder

Winst BASF daalt door fusie olie- en gastak en lage waterstand Rijn
De Duitse chemiereus BASF heeft in het derde kwartaal de winst zien dalen. De samenvoeging van de olie- en gastak met die van concurrent LetterOne was daarvoor in hoofdzaak verantwoordelijk.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.