maandag 29 oktober 2018

Matchmaking e-vervoer tijdens Imagine Mobility in Parijs

Matchmaking e-vervoer tijdens Imagine Mobility in Parijs

Werkt u in de elektrisch vervoer branche en bent u geïnteresseerd in zakendoen in Frankrijk? Ga mee naar Parijs en ontmoet Franse ondernemers tijdens het Imagine Mobility matchmaking evenement, op 20 november.

Voor wie?

Ondernemers en onderzoekers met interesse voor de volgende onderwerpen:

Lees verder

Minder overlast verlichting door radarsysteem bij windturbines
vliegtuig in de lucht van onderaf

Luchtvaartverlichting op windturbines zorgt voor overlast. De gevolgen voor natuur- en landschappelijke waarden zijn groot.

Lees verder

Evenement Hier Opgewekt 2018

Ben u actief of heeft u interesse in lokale energieopwekking? Kom dan naar het grootste evenement voor lokale duurzame energie-initiatieven op vrijdag 23 november in 't Spant in Bussum. Laat u informeren via inspirerende kennissessies en persoonlijk advies. RVO.nl is bij het grootste evenement voor lokale energieopwekking van Nederland.

Lees verder

Representatieve prijzen pluimvee en eieren oktober 2018
Brazili├ź containers haven

Nieuwsbericht 18.096 - De Europese Commissie heeft de representatieve prijzen in de pluimvee- en eiersector gepubliceerd. Dat staat in Uitvoeringsverordening (EU) 2018/1608.

Lees verder

Toewijzing invoercertificaten rijst oktober 2018
rijstveld in china

Nieuwsbericht 18.094 - De Europese Commissie (EC) heeft vandaag de toewijzing gepubliceerd voor de aanvragen van invoercertificaten rijst.

Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.