dinsdag 30 oktober 2018

KPN brengt nieuwe versie MijnKPN-app uit

KPN brengt nieuwe versie MijnKPN-app uit
KPN brengt vandaag een vernieuwde versie van zijn zelfbedieningspaneel MijnKPN uit. De voor- en achterkant van de app en site zijn van de grond af opnieuw opgebouwd.
Lees verder

Rookvrij.nl start landelijke online en rtv-campagne
De Hartstichting, KWF Kankerbestrijding en het Longfonds starten vandaag een landelijke multimediale campagne tegen roken rondom kinderen. Op de nieuw ontwikkelde site en app is het mogelijk te melden dat en welke sportvelden, speelplekken en schoolpleinen rookvrij moeten worden.
Lees verder

AWS opent datacenter in Afrika
Amazon Web Services (AWS) vestigt een datacenter in Afrika. Begin 2020 opent AWS zijn eerste cloudlocatie in Kaapstad. Amazon bedient […]
Lees verder

Dekbed-Discounter.nl start eigen productielijn
Dekbed-Discounter.nl verkoopt voortaan ook een eigen productielijn. De onderneming heeft zelf dekbedovertrekken, lakens en slopen ontwikkeld. De webwinkel, met in 2017 een omzet van 20 miljoen euro en een verwachte groei voor 2018 met 200 procent, hoopt hiermee een nieuwe doelgroep aan te spreken.
Lees verder

Met WhatsApp-buurtgroepen vang je geen boeven
WhatsApp-buurtpreventiegroepen zijn goed voor de sociale cohesie in de buurt, maar je vangt er nauwelijks boeven mee. Dat blijkt uit onderzoek van Mehlbaum, de Vrije Universiteit en het Verwey-Jonker Instituut in opdracht van Politie en Wetenschap.
Lees verder

Parship koopt Amerikaanse tegenhanger eHarmony
De eigenaar van datingsite Parship koopt eHarmony van de oprichter en investeerders die ruim tien jaar geleden al instapten. Parship breidt hiermee zijn bereik uit naar Noord-Amerika en Australië.
Lees verder

Rackspace stelt meer Europees cloudpersoneel aan
Managedhostingprovider Rackspace stelt een kleine tweehonderd nieuwe medewerkers aan in Noord-West Europa en opent in Duitsland een hoofdkantoor in München. De Amerikanen versnellen de investeringen in personeel om extra vraag naar cloudoplossingen te genereren en op te vangen.
Lees verder

Booking sluit strategische deal met Grab
Booking Holdings sluit een strategische distributieovereenkomst met Grab, de 'Uber' van zuid-oost Azië. De reisspecialist investeert ook tweehonderd miljoen dollar in het taxi- en koeriersbedrijf als onderdeel van een nog lopende financieringsronde van drie miljard dollar.
Lees verder

Google Maps krijgt 'volg'-functie
Fans of klanten van locaties op Google Maps kunnen hun favoriete stulpjes gaan volgen zodat automatisch in de app een seintje krijgen als de locatie een nieuwtje heeft.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.