donderdag 25 oktober 2018

Google bevestigt grootschalige advertentiefraude

Google bevestigt grootschalige advertentiefraude
Google bevestigt grootschalige advertentiefraude met Android-apps. Er zouden voor miljoenen dollars aan valse advertentieinkomsten zijn gegenereerd.
Lees verder

Facebook sleutelt aan muziekapp
Facebook werkt aan een nieuwe muziekapp, die moet concurreren met TikTok, tot voor kort beter bekend als Musically. Het platform wil er vooral tieners mee aantrekken die kunnen meezingen met populaire liedjes.
Lees verder

Willem Wever brengt voicespel voor Google Home
KRO-NCRV lanceert de spraakgestuurde quiz Willem Wever Challenge op via de interactieve speakers van Google en diens spraakassistent op smartphones.
Lees verder

VodafoneZiggo schakelt analoge tv in Amsterdam uit
VodafoneZiggo schakelt in de nacht van 10 op 11 december analoge tv uit. Abonnees kunnen daarna alleen nog digitaal kijken.
Lees verder

Mobiele baas Razer naar dronesbedrijf
De hoogste baas van de mobiele afdeling van hardwarefabrikant Razer Tom Moss wordt COO bij Skydio, een bedrijf dat autonome drones ontwikkelt.
Lees verder

Merkle via overname steviger op Duitstalige markt
Merkle, het label van Dentsu Aegis waar ook Oxyma onder valt, koopt Namics om zijn positie in Duitsland en Zwitserland te verstevigen.
Lees verder

Telefonische helpdesk onmisbaar voor mobiele aanbieder
De Nederlandse consument neemt nog altijd het liefst telefonisch contact op met de klantenservice van de mobiele aanbieder. Contact via email staat op de tweede plaats, zo blijkt uit onderzoek van Telecompaper Consumer Insights.
Lees verder

Online omzet MediaMarkt groeit 13%
CECONOMY, het moederbedrijf van MediaMarkt, ziet de jaaromzet met een procent dalen tot 21 miljard euro. De digitale activiteiten tonen enig lichtpuntje.
Lees verder

Mozilla in wifi-experiment met ProtonVPN
Amerikanen die met Firefox surfen op een onbeveiligde hotspot krijgen binnenkort het aanbod gepusht om een abonnement op ProtonVPN te nemen.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.