maandag 29 oktober 2018

Breng ons heden ons dagelijks brood: zorgen over de toekomst van transporteurs food

Breng ons heden ons dagelijks brood: zorgen over de toekomst van transporteurs food
De levensmiddelentransporteurs profiteren niet van de economische groei. Hun resultaten blijven fors achter. Zijn er tijdens de feestdagen wel chauffeurs genoeg om te zorgen voor volle schappen in de winkels en volle koelkasten bij de horeca? Hoe maken we de sector weer gezond en winstgevend?
Lees verder

De 'menselijke' uitdagingen in de harde transportsector
Wet- en regelgeving rondom de digitale tachograaf. Het is noodzakelijk dit op orde te hebben. Maar het is ook de moeite waard de blik wat verder op de horizon te richten: waar gaat je vervoersbedrijf heen? Hoe zorg je ervoor dat je chauffeurs iedere dag met plezier aan het werk gaan? En hoe kun je als transporteur aan de verwachtingen van je klanten blijven voldoen of zelfs overtreffen?
Lees verder

Pakketbezorgers: Stiptheidsacties Sinterklaas is dat nu wel zo verstandig?
De komende 5 jaar verdubbelt de pakketmarkt opnieuw. Dan moet je toch goed geld kunnen verdienen? Klaarblijkelijk niet. De Belangenvereniging voor Pakketdistributie (BVPD) vindt de cao-tarieven onacceptabel laag en wil voor de piekdrukte een extra toeslag. Ze kondigen zelfs stiptheidsacties aan voor Sinterklaas. Is dat nu wel zo verstandig?
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.