vrijdag 26 oktober 2018

BOF lanceert privacysite voor verwijderverzoeken

BOF lanceert privacysite voor verwijderverzoeken
Bits of Freedom lanceert My Data Done Right. Een website die gebruikers meer grip geeft op hun gegevens. Vanaf nu kunnen gebruikers bedrijven en instellingen heel eenvoudig vragen welke gegevens ze hebben, en hen vragen om ze te corrigeren, te verwijderen of over te dragen.
Lees verder

Netflix haalt weer 2 miljard dollar op voor originele content
Netflix wil wederom 2 miljard dollar ophalen om originele content te financieren. Het is al de zesde keer in vier jaar dat Netflix zo'n groot bedrag binnenhaalt.
Lees verder

Beveiliger Cloudflare naar de beurs
Het Amerikaanse bedrijf Cloudflare wil naar de beurs. De waarde van de onderneming wordt geschat op zeker 3,5 miljard dollar.
Lees verder

Beveiliger Cloudfare naar de beurs
Het Amerikaanse bedrijf Cloudfare wil naar de beurs. De waarde van de onderneming wordt geschat op zeker 3,5 miljard dollar.
Lees verder

Onderzoekers publiceren roadmap voor quantuminternet
Onderzoekers van QuTech in Delft, een spinoff van de TU Delft, hebben in wetenschapsblad Science een gedetailleerde roadmap voor de ontwikkeling van het quantuminternet gepubliceerd. Dat internet moet leiden tot een vorm van 'inherent veilige quantumcommunicatie'.
Lees verder

Wie heeft het Beste Reisidee 2019?
Heb jij het Beste Reisidee van 2019? ANVR, Emerce, de Vakantiebeurs en Impact Lab zijn op zoek naar innovatieve start-ups die zich bezighouden met een (of meer) van de pijlers van Travel Tomorrow: sustainability, technologie en customer experience.
Lees verder

Peter de Mönnink nieuwe CEO van Talpa Network
Peter de Mönnink wordt de nieuwe algemeen directeur van mediabedrijf Talpa Network. Hij volgt Pim Schmitz op. Hij neemt, met eigenaar John de Mol, zitting in de nieuw opgerichte raad van commissarissen.
Lees verder

Waze levert verkeersinformatie aan Vlaamse radiozenders
De verkeersinformatie op de Vlaamse radiozenders Qmusic en Joe wordt voortaan aangeleverd door navigatiedienst Waze. De samenwerking met Tom Tom is stopgezet.
Lees verder

Gebruik Google Home-apparaten vervijfvoudigd
Het dagelijks gebruik van Google Home-apparaten in huishoudens wereldwijd is afgelopen twaalf maanden gegroeid met een factor vijf. Het gaat om zeker tientallen miljoenen toestellen.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.