dinsdag 30 oktober 2018

BMW personaliseert MINI met Belgische software

BMW personaliseert MINI met Belgische software
BMW Group laat als eerste automerk zijn wagens verregaand personaliseren dankzij 3D printing technologie van de Belgische scale-up Twikit. Een […]
Lees verder

Consumentenbond waarschuwt voor malafide klusser
De Consumentenbond waarschuwt om niet te betalen voor rekeningen van KlussersTeam.com. Dit bedrijf blijkt volgens de bond gelieerd aan andere bedrijfjes die maar één doel hebben: consumenten ten onrechte geld uit de zak kloppen met een misleidend aanbod voor 'vage diensten'.
Lees verder

René Nieuwmans naar Riksja Travel
René Nieuwmans gaat aan de slag bij Riksja Travel. Hij wordt commercieel eindverantwoordelijk voor de internationale groei van Riksja Retail.
Lees verder

Nieuwe onlinedienst voor horror- en thrillercontent
Jan Doense start vandaag in samenwerking met Just Media Group, Source 1 Media en Première TV Distribution FEAR UNLIMITED, een streamingplatform met uitsluitend horror- en thrillercontent.
Lees verder

Technologie KPN voor sneller internet in het buitengebied breder beschikbaar
De oplossing van KPN voor sneller internet in het buitengebied is nu breder beschikbaar. Door het vaste netwerk te combineren met het mobiele 4G-netwerk kunnen klanten die in het buitengebied wonen volgens het bedrijf fors hogere internetsnelheden krijgen.
Lees verder

Zalando plugt in bij lokale modewinkels
Zalando sluit zich aan op de lokale retail en wil voor 2019 zeshonderd fysieke winkels live hebben op zijn handelsplatform.
Lees verder

Vimeo gebruikers kunnen rechtstreeks publiceren naar LinkedIn
Gebruikers van videoplatform Vimeo kunnen voortaan video's direct in LinkedIn publiceren als onderdeel van de zogenoemde Publish to Social optie. De mogelijkheid bestond bij Vimeo al voor Facebook, Twitter en YouTube.
Lees verder

Brussels South Charleroi Airport en Telenet willen luchthaven 3.0 creëren
Brussels South Charleroi Airport en Telenet Group gaan een strategisch samenwerkingsverband aan op het vlak van IoT (Internet of Things). Deze samenwerking, die over een periode van vijf jaar zal lopen, moet van de luchthaven van Brussel-Charleroi een heuse 'digitale koepel' maken.
Lees verder

Nieuwe app WeTransfer verzámelt
WeTransfer lanceert de mobiele app 'Collect by WeTransfer' waarmee gebruikers digitale knipselmappen kunnen maken en delen.
Lees verder