vrijdag 26 oktober 2018

Aandeel Twitter +19% na kwartaalcijfers

Aandeel Twitter +19% na kwartaalcijfers
Beleggers reageren positief op de kwartaalcijfers van Twitter, ondanks het feit dat het aantal maandelijks actieve gebruikers wat afneemt.
Lees verder

Netto kwartaalwinst Google: 9,2 miljard dollar, belasting: 9 procent
Het moederbedrijf van Google rapporteert een stijging in de nettowinst van 37 procent tot 9,2 miljard dollar. Het effectieve belastingpercentage dat de Amerikanen betalen ligt de helft lager dan vorig jaar: negen procent. Mobile search en cloudbusiness zijn de drijvers achter de omzetgroei.
Lees verder

Vooruitzichten Amazon vallen tegen
Het aandeel Amazon noteerde zojuist 6 procent lager omdat de online retailer een minder hoge omzet voor het komende kwartaal voorspelde. Wall Street had gerekend op 73,7 miljard dollar omzet, maar Amazon verwacht voor het belangrijkste seizoen 72,5 miljard.
Lees verder

Snapchat blijft gebruikers verliezen
Snapchat blijft gebruikers verliezen. In het derde kwartaal leverde het Amerikaanse bedrijf Snap wederom 2 miljoen gebruikers in, waarmee het totaal uitkomt op 186 miljoen.
Lees verder

Europese webwinkels zetten 455 miljoen om in Nederland
Nederlandse consumenten kochten in het tweede kwartaal van 2018 voor ongeveer 455 miljoen euro bij buitenlandse webwinkels in de Europese Unie. Dat is 18 procent meer dan in het tweede kwartaal van 2017.
Lees verder

Amazon investeert miljoenen in 'Europese Nest'
Amazon en investeerders uit de start-up- en energiesector steken samen 43 miljoen euro in Tado, de Duitse fabrikant van een Nest-achtige slimme thermometer.
Lees verder

Koffiemok Ember adviseert
Altijd handig: met de slimme koffiemok Ember kun je achterhalen hoeveel cafeïne je binnenkrijgt op een dag. De slimme beker […]
Lees verder

Goede resultaten voor Proximus
De Proximus Groep sluit het derde kwartaal af met wat het noemt 'stevige commerciële prestaties', resulterend in een EBITDAgroei van 1,4 procent.
Lees verder

'Android bedenker Andy Rubin kreeg 90 miljoen dollar mee na seksueel wangedrag'
Android-bedenker Andy Rubin kreeg in 2014 90 miljoen dollar mee nadat hij wegens seksueel misbruik de laan uit werd gestuurd. […]
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.