woensdag 12 september 2018

Uitgebreid aanbod ondersteuning gemeenten en aardgasvrije wijken

Uitgebreid aanbod ondersteuning gemeenten en aardgasvrije wijken
woonwijk zonnepanelen

Gemeenten gaan aan de slag met het aardgasvrij maken van wijken. Dat kan alleen als de inwoners willen deelnemen aan deze projecten.

Lees verder

Advanced Engineering beurs in Birmingham

Bent u actief in Advanced Engineering? En wilt u weten welke strategische kansen er voor Nederlandse ondernemers zijn in het Verenigd Koninkrijk (VK)? Kom dan op 31 oktober en 1 november naar de Advanced Engineering 2018 in Birmingham.

Het is de meest toonaangevende beurs in het VK voor engineering en manufacturing OEMs (Original Equipment Manufacturers) en supply chain professionals.

Lees verder

Kansen in luchtvaartsector Verenigde Arabische Emiraten (VAE) en Oman
Ondertekening Kansen in  luchtvaartsector en luchthavenontwikkeling in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) en Oman

Nederlandse bedrijven in de luchtvaartsector willen een langdurige en betrouwbare zakenrelatie opbouwen in VAE en Oman.  Daarom is op 31 augustus een samenwerkingsovereenkomst gesloten tussen de brancheo

Lees verder

Rijksbijdrage elektrische laadpalen voor 250 gemeenten
Elektrisch rijden

Ruim 250 gemeenten maakten gebruik van de Rijksbijdrage laadinfrastructuur. In 10 gecombineerde aanvragen is voor 8.847 laadpalen een rijksbijdrage gevraagd.

Lees verder

Nepal Business Event

Bent u geïnteresseerd in zakendoen in Nepal? Kom dan op 8 oktober naar het Nepal Business Event. Door deel te nemen aan dit evenement, krijgen Nederlandse bedrijven een unieke kans om hun zakelijke kansen in Nepal te verkennen.

Marktstudie

Robin Boustead heeft voor ons een marktstudie uitgevoerd naar de mogelijkheden voor Nederlandse bedrijven in Nepal. Het gaat hierbij om zowel handel als investeringen, inclusief grensoverschrijdende handelsmogelijkheden met buurlanden China en India.

Lees verder