donderdag 13 september 2018

Texas Hold’Em poker game niet langer toegestaan in China

Texas Hold'Em poker game niet langer toegestaan in China
Internetreus Tencent mag in China niet langer de populaire Texas Hold'Em poker game aanbieden. Het bedrijf moet verder gebruikers compenseren.
Lees verder

Europees Parlement akkoord met omstreden uploadfilter
Er komt alsnog een uploadfilter. Het Europees Parlement heeft daarmee woensdagmiddag ingestemd. 438 Europarlementariërs stemden voor, 226 leden tegen stemden.
Lees verder

Picnic opent nieuw distributiecentrum in Rotterdam
Picnic neemt in het Rotterdamse Eemhavengebied een nieuw distributiecentrum in gebruik. Met 14.000 vierkante meter wordt het na Eindhoven het grootste opslagcomplex voor de online supermark, meldt het AD vandaag.
Lees verder

Apple lanceert drie nieuwe iPhones
Zoals verwacht heeft Apple vanavond drie nieuwe iPhones aangekondigd, elk met het uiterlijk van de iPhone X, waaronder een extra groot model van 6,5 inch. De namen waren ook al uitgelekt: iPhone Xs, iPhone Xs Max en iPhone Xr.
Lees verder

Adriaan Mol (Mollie/Messagebird) wint LOEY Award 2018
Adriaan Mol, oprichter van Mollie en Messagebird, heeft de LOEY Award 2018 gewonnen. Juryvoorzitter Pieter Zwart maakte dit zojuist bekend in 'The Club' van de ADAM Toren, in het bijzijn van de 250 beste internetondernemers van Nederland. Paul Eggink van Temper won daarnaast de LOEY Talent Award.
Lees verder

Een op de drie consumenten zegt minder fysieke winkels te bezoeken
Het aantal consumenten dat zegt een fysieke winkel te bezoeken blijft dalen. Dat blijkt uit onderzoek van Q&A in opdracht van ABN AMRO. 32 procent van de ondervraagde consumenten geeft aan (veel) minder fysieke winkels te bezoeken, in 2015 was dit nog 21 procent.
Lees verder

Nominaties Website van het Jaar bekend
De nominaties voor de Website van het Jaar verkiezing 2018 zijn bekend. Van 17 september tot en met 19 oktober 2018 kan het Nederlands publiek zijn stem uitbrengen op meer dan 440 genomineerde websites. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de feestelijke WVHJ Award Night op 22 november.
Lees verder

Apple gebruikers klagen over pittige prijs iPhones
Nederlandse iPhone gebruikers reageren toch vooral weer op de pittige prijzen van de nieuwe iPhones die Apple gisteren aankondigde.
Lees verder

Virtuele supermarkt gaat op tournee
Het UMC Utrecht en de Universiteit van Amsterdam gaan hun eerder ontwikkelde virtuele supermarkt op 4 oktober tonen op de Innovation Expo in Rotterdam.
Lees verder