maandag 10 september 2018

Seminar over octrooien in China

Seminar over octrooien in China

Octrooi aanvragen in China. Waarom zou u dat doen, hoe pakt u het aan, wat is een slimme strategie? U hoort er alles over tijdens het seminar over octrooien in China.

Veel bedrijven denken dat het geen zin heeft om in China octrooi aan te vragen. Dat is een groot misverstand. Octrooiaanvragers kiezen vaker voor bescherming in China dan in Europa of de VS. Het is van groot belang om uw innovaties ook in China te beschermen.

Lees verder

Evaluatie WBSO: online enquête van Dialogic
een WBSO ondernemer aan het werk

Het onderzoeks- en adviesbureau Dialogic evalueert de WBSO op verzoek van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK).

Lees verder

Samen met bewoners naar aardgasvrije wijken
woonwijk zonnepanelen

Gemeenten gaan aan de slag met het  aardgasvrij maken van wijken. Dat kan alleen als de inwoners willen participeren in deze projecten. Wat is een goede aanpak?

Lees verder

Turkije lanceert programma om buitenlandse onderzoekers aan te trekken
turkije wetenschap programma

In samenwerking met de Europese Commissie financiert de Turkse Nationale Wetenschapsraad TÜBITAK een 5-jarig programma om getalenteerde buitenlandse onderzoekers aan te trekken: Co-Funded Brain Circulati

Lees verder

Informatiebijeenkomst Kansen voor Robotica in Singapore

Bent u werkzaam in de roboticabranche en wilt u meer weten over de kansen in Singapore? Kom dan naar de informatiebijeenkomst Kansen voor Robotica in Singapore.

We geven een overzicht van de belangrijkste sectoren, het bestaande ecosysteem en projecten. Daarnaast is er aandacht voor de geplande missie naar Singapore die van 31 oktober tot 2 november plaatsvindt.

Programma

U kunt het volgende verwachten:

Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.