vrijdag 14 september 2018

Redesign voor sociale media NOS

Redesign voor sociale media NOS
De NOS heeft afgelopen week alle sociale media een grafische facelift gegeven. "Van lab naar business", vertelt hoofd digitale media Lara Ankersit. En dat moet te zien zijn.
Lees verder

Google neemt stroom af van drie Finse windparken
Google gaat voor zijn datacenters groene stroom afnemen van drie windparken die momenteel in Finland wordt gebouwd. Daartoe heeft het Amerikaanse bedrijf een contract met een looptijd van tien jaar getekend.
Lees verder

TomTom profiteert van prijsstijging Google Maps
De interesse voor de API's van TomTom is met een dubbelcijferige percentage gestegen sinds de prijsverhoging van Google Maps. Het Nederlandse bedrijf reageert op die belangstelling door de prijzen te verlagen.
Lees verder

Sensoren verhinderen storingen en verkeersopstoppingen
De provincie Noord-Holland heeft begin september 2018 sensoren geplaatst op de Alkmaarse Brug in de provinciale weg N242, gemeente Hollands Kroon. Deze sensoren geven informatie waarmee storingen, hinder en verkeersopstoppingen worden voorkomen. De Alkmaarse Brug is de eerste brug waar slimme data wordt verzameld met de sensoren.
Lees verder

Spotify breidt samenwerking met Nielsen uit
Nielsen Brand Effect wordt toegevoegd aan de advertertentie-oplossingen van muziekdienst Spotify in de Verenigde Staten, Duitsland, Canada, Mexico, Spanje, Frankrijk, Nederland, Japan en Australiƫ. Marketeers kunnen met deze tools hun advertenties optimaliseren.
Lees verder

Betaaloplossingen Capayable bij Buckaroo
Betaalverwerker Buckaroo biedt sinds deze maand ook de betaaloplossingen van Capayable (binnenkort onder de naam In3) aan. Het gaat om achteraf betalen en gespreid betalen.
Lees verder

Bohemian Birds Group lanceert derde label: studiereis.com
Reisorganisatie Bohemian Birds Group is gestart met een nieuw label, www.studiereis.com, dat – de naam zegt het al - is gespecialiseerd in studiereizen voor studieverenigingen.
Lees verder

Deliveroo naar Taiwan
Deliveroo gaat zijn diensten uitbreiden naar Taiwan, te beginnen in de hoofdstad Taipei. Het wordt de vierde Aziatische markt voor de Londense maaltijdbezorger.
Lees verder

Thuiswinkel.org blij met stemming PSD2
De Tweede Kamer heeft afgelopen week positief gestemd over de Payment Service Directive 2 (PSD2). Deze nieuwe Europese betaalwet geeft financiƫle instellingen de mogelijkheid om de betaalgegevens van consumenten te gebruiken, bijvoorbeeld voor het uitvoeren van een saldocheck of het doen van een betaling.
Lees verder