maandag 10 september 2018

Gamingmarkt VS trekt stevig aan

Gamingmarkt VS trekt stevig aan
De gamingmarkt groeit als kool, en helemaal in de VS. In de eerste helft van 2018 werd door Amerikaanse consumenten 19,5 miljard dollar besteed aan gaming, zo blijkt uit cijfers van de NPD Group.
Lees verder

Infographic: zakelijk gebruik iOS neemt toe
Komende woensdag lanceert Apple, zoals gebruikelijk om deze tijd van het jaar, zijn nieuwste iPhones. Vanaf 19.00 uur is de keynote van Tim Cook en zijn collega's live te volgen. De nieuwe toestellen krijgen naar verluidt alle drie het uiterlijk van de huidige iPhone X, dus met inkeping. Komende weken wordt ook iOS 12 vrijgegeven. Het zakelijk gebruik van iOS neemt intussen sterk toe. Volgens onderzoek van Egnyte vindt 79 procent van alle zakelijke activiteit plaats op iOS.
Lees verder

LevelUp lanceert MKB-bureau Grow Up Digital
LevelUp Group gebruikt de kennis en middelen van zijn labels Netprofiler en ClickValue om voor het MKB een toegankelijk digitaal bureau op te richten: Grow Up Digital.
Lees verder

Dit gebeurt er op Amsterdam eWeek
Begin oktober barst Amsterdam eWeek weer los, het jaarlijkse evenement met Emerce eDay in de Kromhouthal als hoogtepunt.
Lees verder

Vernieuwde versie van The Frame
Samsung komt met een vervolg op The Frame, de onderscheidende lifestyle tv van het bedrijf dat dit jaar uitgerust met verbeterde functies, nieuwe mogelijkheden tot personalisatie en meer dan 1000 beschikbare kunstwerken.
Lees verder

Facebook-alternatief Openbook haalt 60.000 euro op
Het Nederlandse Facebook-alternatief Openbook heeft via Kickstarter ruim 60.000 euro opgehaald. Een eerdere campagne van 100.000 euro lukte niet.
Lees verder

Herziening auteurswet opnieuw op de EU-agenda
Op 12 september 2018 stemmen de leden van het Europees Parlement over herziening van het online auteursrecht. Het verzet tegen bepaalde artikelen blijft onverminderd groot en het is nog maar zeer de vraag of het wetsvoorstel er in deze vorm komt.
Lees verder

Dubbele overname maaltijdservice Vers aan Tafel
Vers aan Tafel neemt binnenkort branchegenoten EasyMeal uit Vught en 3BDiner uit Bergschenhoek over. De maaltijdservice uit Lelystad versterkt daarmee haar positie in Noord-Brabant en West-Nederland.
Lees verder

The Cirqle tekent Koreaans mediabedrijf
Het Nederlandse influencernetwerk The Cirqle sluit een contract met het Zuid-Koreaanse mediabedrijf The SMC Group. Het bedrijf van Steven Lammertink vergroot het bereik van de Koreanen naar wereldschaal.
Lees verder