dinsdag 11 september 2018

BMW stopt spraakbesturing in auto’s

BMW stopt spraakbesturing in auto's
Nieuwe auto's van BMW worden vanaf volgend jaar uitgerust met spraakbesturing. De zogeheten BMW Intelligent Personal Assistant kan overweg met andere spraaksystemen, zoals die van Amazon.
Lees verder

Simon Neefjes weg als CEO TBWA\NEBOKO Groep
Rik Ledder volgt Simon Neefjes op als CEO van de TBWA\NEBOKO Groep. Neefjes heeft te kennen gegeven dat hij eind dit jaar zijn functies bij de reclamegroep wil neerleggen.
Lees verder

Sanoma en Scoupy zetten FMCG team op
Mediabedrijf Sanoma en Scoupy, naar eigen zeggen het grootste marketing- en activatieplatform voor fabrikanten en retailers in de supermarktwereld, hebben een gezamenlijk zogenoemd FMCG-team opgezet.
Lees verder

Amazon-specialist factor-a van start in Nederland
De naar eigen zeggen grootste Europese specialist in marketing op Amazon, factor-a, opent een kantoor in Amsterdam.
Lees verder

Ziggo First door grens 5 miljoen impressies
Het YouTube-kanaal van FIRST, het jongerenplatform van Ziggo, geproduceerd door NewBe, heeft naar eigen zeggen de magische grens van 5 miljoen impressies per maand doorbroken.
Lees verder

'Ondernemers zien kansen platform-economie niet'
Veel ondernemers in Nederland zien kansen in de online platformeconomie. Toch maakt maar één op de drie hier ook echt gebruik van. Dat blijkt uit onderzoek van MKB Servicedesk onder 641 MKB-ondernemers uit diverse branches.
Lees verder

bol.com en PostNL testen duurzame snelservice in Amsterdam
bol.com gaat in bepaalde gebieden van Amsterdam binnen twee uur na bestelling duurzaam bezorgen. In de hoofdstad starten bol.com en PostNL met het testen van een extra snelle bezorgdienst.
Lees verder

Android versie van Tor Browser beschikbaar
Van de Tor Browser, onder meer bedoeld voor het verkennen van de dark web, is voor het eerst een officiële mobiele versie voor Android verschenen.
Lees verder

CIO Persgroep stapt op
Roel Buyzen vertrekt als Chief Information Officer bij De Persgroep, waar hij sinds 2016 werkte. Hij nam die functie het roer over van Luc Verbist.
Lees verder