vrijdag 10 augustus 2018

Verzekeraars: maak je dakgoot schoon!

Verzekeraars: maak je dakgoot schoon!

Schade-experts van verzekeraars staan 'standby' om de schade van de aankomende regenbuien op te nemen. Ondertussen kunnen consumenten nog genoeg zelf doen om ellende te voorkomen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je dakgoot en regenpijpen leeg zijn, adviseert een woordvoerder van het Verbond van Verzekeraars.

Lees verder

Cyberdieven stelen salaris

Hackers hebben een nieuwe manier gevonden om mensen geld afhandig te maken: ze stelen het salaris van werknemers. De Fraudehelpdesk heeft naar eigen zeggen al „een aantal meldingen" ontvangen.

Lees verder

Megaboete voor zanddieven op Sardinië

Wie op vakantie op Sardinië nog snel even een potje van dat prachtige strandzand wil stelen, krijgt bij de Italiaanse autoriteiten het deksel op de neus. Om de natuur van het eiland te beschermen, zijn de boetes voor dat vergrijp opgeschroefd tot wel 3000 euro.

Lees verder

Grote storing bij Vodafone verholpen

UPDATE 13.40 - De storing bij Vodafone is verholpen, laat de provider weten. Het verkeer komt langzaam op gang. Veel klanten konden ongeveer een uur lang niet bellen, gebeld worden en sms'en. Ook waren er problemen met mobiel internet.

Lees verder

Grote storing bij Vodafone

Provider Vodafone kampt donderdag met een grote netwerkstoring. Veel mobiele klanten kunnen niet bellen of gebeld worden. Het is niet bekend hoelang de storing duurt en wat de oorzaak is.

Lees verder

Goedkoopste doelpunten in Almelo en Den Haag

Fans van Heracles Almelo krijgen de komende voetbaljaargang waarschijnlijk de meeste doelpunten voor hun geld. Met 149 euro voor de goedkoopste seizoenkaart en ruim 1,5 thuisdoelpunt per wedstrijd in de laatste vijf jaar, is de Overijsselse club 'consumentenkampioen' van de Eredivisie.

Lees verder

Goedkoopste doelpunten bij Ajax en Vitesse

Fans van Ajax krijgen de komende voetbaljaargang waarschijnlijk de meeste doelpunten voor hun geld. Met 228 euro voor de goedkoopste seizoenkaart en 2,6 thuisdoelpunt per wedstrijd in de laatste vijf jaar, is de Amsterdamse club 'consumentenkampioen' van de Eredivisie. Eén goal in de Johan Cruijff ArenA kost 5,16 euro.

Lees verder

Betaald parkeren geldt ook voor kleine mensen

Een kleine vrouw die in Friesland een parkeerboete kreeg, volgens haar omdat het bord waarop stond hoe ze moest betalen te hoog hing, moet die boete gewoon betalen. Een bord op twee meter is duidelijk genoeg, vindt de rechtbank in Groningen.

Lees verder

Steeds vaker onverzekerd achter het stuur

Er rijden steeds meer automobilisten onverzekerd rond omdat ze hun verzekeringspremie niet meer kunnen betalen of door autoverzekeraars geweigerd worden omdat ze strafrechtelijk vervolgd zijn.

Lees verder

Rabo volgt ING en ABN met lagere spaarrente

In navolging van collega-grootbanken ABN Amro en ING heeft nu ook de Rabobank zijn spaarrente verlaagd. De drie banken geven nu allemaal nog maar 0,03%.

Lees verder

Spaargeld bij Turkse banken in Nederland veilig

De grote financiële onrust in Turkije heeft een beperkt effect op mensen die hun geld bij Turkse banken met een officiële vestiging en een bankvergunning van De Nederlandsche Bank. Die vallen namelijk onder het depositogarantiestelsel.

Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.