vrijdag 10 augustus 2018

Sprout: Boyan Slat kondigt begin The Ocean Cleanup aan; Mark Vletter roept op tot Google-boycot

Boyan Slat kondigt begin The Ocean Cleanup aan; Mark Vletter roept op tot Google-boycot
Ondernemersnieuws: Amsterdam wil het massatoerisme aanpakken met startups, Mark Vletter roept op tot een WhatsApp- en Google-boycot en zeeplastic opgepast, Boyan Slat komt eraan!
Lees verder

3 stereotypen die vrouwelijke ondernemers tegenwerken
De meeste ondernemers zijn anno 2018 nog steeds man. Volgens publicist Jane Wesman wordt dit deels veroorzaakt door vastgeroeste stereotypen. Ze legt uit wat je eraan kunt doen.
Lees verder

Zo werkt het brein van een investeerder
Hoe kun je het beste veel kapitaal ophalen? Door te weten hoe een investeerder denkt. Sprout neemt je mee in het brein van de investeerder.
Lees verder

Musk veroorzaakt run op Tesla-aandelen; Van der Most zet pretpark in etalage
Ondernemersnieuws: beurs-tweet Musk zorgt voor run op Tesla-aandelen, attractiepark Wunderland Kalkar van Hennie van der Most in de aanbieding en oud-kauwgombaas stapt in cannabis.
Lees verder

Deze circulaire startup schudt de kruidenmarkt op
Een abonnementsservice voor kruidenplanten. Handig voor hotels en restaurants, dachten drie ondernemers uit Amsterdam. Met Hrbs leveren zij inmiddels aan grote klanten, zoals De Bijenkorf en PWC. '4 uur Cup-a-Soup moet 4 uur verse muntthee worden.'
Lees verder

Slack zoekt 400 miljoen dollar; doek valt voor startup BarDoggy
Ondernemersnieuws: Nederlandse investeerders kopen erotiekketen Christine le Duc terug, communicatieplatform Slack mikt op waardering van 7 miljard en verfondernemer heeft oplossing voor droogte.
Lees verder

3 manieren om wél goed te kunnen werken in een open kantoor
Dat een open kantoor rampzalig is voor de concentratie van je werknemers, we weten het inmiddels. Maar laten we eerlijk zijn: het is ook gewoon gezellig. De vraag luidt daarom: hoe kun je je zo goed mogelijk concentreren in een open kantoor?
Lees verder

New York zegt 'nee' tegen Uber; Rick Astley gaat ondernemen
Ondernemersnieuws: New York roept een verder expansie van Uber-auto's een halt toe, Airbnb heeft het aan de stok met de communisten en Rick Astley gaat ondernemen en bier drinken combineren.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.