woensdag 15 augustus 2018

Sprout: 7 manieren om je startup te financieren

7 manieren om je startup te financieren
Bootstrappen, crowdfunding, angel investors, een banklening nemen.. Er zijn tal van mogelijkheden om de beginfase van je startup te financieren. We zetten zeven opties voor je op de rij.
Lees verder

7 tips om ook op de werkvloer een sociaal ondernemer te zijn
Als impactondernemer dien je niet alleen een sociale missie voor de wereld te hebben, maar ook voor je eigen personeel. Hoe voorkom je dat je eindigt als een Elon Musk, die het milieu wil redden maar zijn fabrieksmedewerkers overuren laat werken?
Lees verder

Hoe een Amerikaanse krant massaal jongeren naar de kiosk lokte
De Amerikaanse krant de New York Post slaagde er maandag in om voor de lunch al zijn kranten uit te verkopen aan - jawel - jongeren. De kranten worden momenteel voor tientallen dollars online aangeboden. Hoe kregen de Amerikanen dit voor elkaar?
Lees verder

Op deze 12 manieren word je geliefd als ondernemer
Ondernemen is deels een sociaal spel. Je moet ervoor zorgen dat de tegenpartij jou voldoende ziet zitten en respecteert, zodat je een opdracht of financiering krijgt. Op deze twaalf wetenschappelijk bewezen manieren lukt dat je sneller.
Lees verder

Tinder-oprichters claimen 2 miljard; personeel schaarser dan ooit
Ondernemersnieuws: oprichters Tinder eisen 2 miljard van moederbedrijf, gebrek aan personeel op recordhoogte en Amerikanen kopen Allestoringen.nl.
Lees verder

Deze startup wil de Spotify voor klassieke muziek worden
Thomas Steffens (37) wil met Primephonic de streamingmarkt voor klassieke muziek veroveren. Het is nu of nooit, stelt hij: 'Als klassieke muziek haar streamingprobleem niet oplost, heeft het geen toekomst.'
Lees verder

Deze 6 rollen heb je nodig in je startup-team
Er is geen simpele blauwdruk voor het perfecte startupteam. Het is vooral van belang om mensen om je heen te verzamelen die de diversiteit aan rollen op zich kunnen nemen om een bedrijf succesvol te maken.
Lees verder

De beste Sprout-tips voor een geslaagde ondernemersvakantie
Vakantie en ondernemen: deze twee componenten vormen doorgaans een slecht huwelijk. Toch is het wetenschappelijk bewezen dat het goed is om af en toe eropuit te gaan. Maar hoe? Sprout selecteert de beste artikelen met tips voor de vakantie vierende ondernemer.
Lees verder