maandag 13 augustus 2018

Powered voor iPhone

Powered voor iPhone
Het gebeurt niet vaak dat Apple samenwerkt met een fabrikant aan het ontwerp van een oplaadstation, maar Logitech heeft de primeur. Powered voor iPhone ziet er dan ook pico bello uit.
Lees verder

L'Oreal met Facebook in augmented reality
L'Oreal gaat samenwerken met Facebook op het gebied van augmented reality. Consumenten kunnen langs deze weg verschillende lipsticks en oogschaduw uitproberen, onder meer in Instagram.
Lees verder

DHL opent lokale hubs voor emissievrije stadsdistributie
DHL Express heeft afgelopen weekend in Groningen een CityHub voor duurzame stadsdistributie geopend. Het gaat om een lokale operationele vestiging met winkelfunctie van waaruit met name fietskoeriers pakketten bezorgen en afhalen en waar consumenten zendingen ook zelf kunnen ophalen en versturen.
Lees verder

Hobo Hifi legt miljoenenclaim neer bij Rabobank
Hobo Hifi, specialist in onder meer audio en video apparatuur, legt een miljoenenclaim neer bij Rabobank. De retailer, die apparatuur zowel via winkels als een webshop levert, werd in oktober 2014 gedwongen het faillissement aan te vragen nadat de Rabobank per direct het krediet had opgezegd.
Lees verder

5000 tot 7000 bestellingen Atheleteshop nooit geleverd
De curator van Atheleteshop heeft ruim 4300 vorderingen gekregen van leveranciers en klanten, zo schrijft hij in het faillissementsverslag dat vorige week verscheen.
Lees verder

Meer malafide verzoeken tot verwijdering van zoekresultaten
Google ontvangt steeds vaker malafide verzoeken tot verwijdering van zoekresultaten. De verzoekers doen dat vooral om concurrenten uit te schakelen, meldt TorrentFreak.
Lees verder

Ticketmaster stopt met doorverkoopsite Seatwave
Ticketmaster is gestopt met de site Seatwave, waar concertkaarten konden worden doorverkocht. Er komt een nieuwe ticketmarktplaats voor in de plaats 'waar jij gemakkelijk jouw ticket kan kopen en verkopen voor de originele prijs, of minder!'
Lees verder

Amadeus koopt TravelClick
Amadeus telt 1,52 miljard dollar neer voor de acquisitive van TravelClick, dat is gespecialiseerd in cloud-oplossingen voor middelgrote ketens en onafhankelijke hotels. Het gaat niet alleen om reserveringssystemen maar ook data-, gast- en mediamanagementoplossingen en web- en videotools.
Lees verder

Onlinedienst Switch Online half september van start
Nintendo start half september met zijn Switch Online dienst, die spelers toegang biedt tot titels als Splatoon 2, Arms, Mario Kart 8 Deluxe en Mario Tennis Aces.
Lees verder