vrijdag 10 augustus 2018

Laat u bijpraten over CITES bij Wereldhavendagen

Laat u bijpraten over CITES bij Wereldhavendagen

Weet u wat CITES-regels zijn? Hiermee krijgt u te maken als u een product koopt van een beschermde soort. Kom ons bezoeken tijdens de Wereldhavendagen. Wij leggen u graag uit hoe u deze soorten herkent.

Lees verder

Matchmaking en bedrijvenprogramma Taipei Cycle Fair

Bent u actief in de fietsindustrie? En wilt u zakelijke contacten leggen in Taiwan? Doe dan mee met de matchmaking tijdens het bedrijvenprogramma naar de Taipei Cycle Fair, van 30 oktober tot en met 2 november.

De fietsindustrie groeit niet alleen in West-Europa, maar ook in het verre oosten. Het Taiwanese exportagentschap TAITRA heeft de 2 fietslanden bij uitstek, Belgi├ź en Nederland, uitgenodigd voor een bezoek aan de Taipei Cycle Fair.

Lees verder

Verken uw kansen op de Sierra Leone en Liberia Business Day

Bent u geïnteresseerd in zakendoen in Sierra Leone of Liberia? En benieuwd welke kansen er voor u liggen in deze landen? Kom dan naar de Sierra Leone en Liberia Business Day op 11 september in Den Haag!

Lees verder

Nederland pakt groot aandeel in europese projecten
Duurzaam wonen Makkum - INTERREG

Nederland boekte wederom positieve resultaten bij het Europese subsidieprogramma INTERREG. Ditmaal bij het INTERREG Noordzee Regio programma.

Lees verder

Minister Schouten komt boeren tegemoet
gedroogd grasveld met paardenbloem

Minister Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit komt boeren tegemoet die getroffen zijn door de droogte. Ze heeft samen met de sector en de Europese Commissie bekeken welke knelpunten weggenomen konden worden.

Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.