maandag 6 augustus 2018

Kamerstukken ministerie van EZ: Kamerbrief monitor betaaltermijnen Overheid 2017

Kamerbrief monitor betaaltermijnen Overheid 2017
Staatssecretaris Keijzer (EZK) stuurt de Tweede Kamer een brief over monitor betaaltermijnen Overheid 2017.
Lees verder

Kamerbrief Naar Missiegedreven Innovatiebeleid met Impact
Hierbij treft u, namens de minister en staatssecretaris vak EZK, de Kamerbrief Naar Missiegedreven Innovatiebeleid met Impact. Dit beleid bouwt voort op de samenwerking uit de Topsectorenaanpak. Hierin staan economische kansen van maatschappelijke uitdagingen - zoals voldoende duurzaam geproduceerd voedsel en betaalbare en toegankelijke gezondheidzorg - centraal. Sleuteltechnologie├źn als fotonica en kunstmatige intelligentie krijgen een centrale rol. Innovatieve mkb'ers en startups worden actief betrokken bij de nieuwe aanpak.
Lees verder

Kamerbrief met antwoorden schriftelijke vragen voortgang klimaatakkoord
Minister Wiebes (EZK) stuurt de Tweede Kamer de antwoorden van de vaste Kamercommissie voor Economische Zaken op de vragen over de voortgang van het Klimaatakkoord.
Lees verder

Kamerbrief over bericht op website Belastingdienst vergoeding aardbevingsschade en toeslagen
Minister Wiebes (EZK) stuurt de Tweede Kamer een brief een bericht op de website van de Belastingdienst. Het betreft het bericht 'Wat betekent de vergoeding voor aardbevingsschade voor mijn toeslagen?'.
Lees verder

Kamerbrief over innovatiebeleid en de bevordering van innovatie: naar missiegedreven innovatiebeleid met impact
Minister Wiebes en staatssecretaris Keijzer (beiden EZK) sturen de Tweede Kamer een brief over het innovatiebeleid en de bevordering van innovatie met als thema 'naar missiegedreven innovatiebeleid met impact'.
Lees verder

Kamerbrief over openbaar deel briefing Akkoord op Hoofdlijnen met Shell en ExxonMobil
Minister Wiebes (EZK) informeert de Tweede Kamer over het openbare deel in de briefing met betrekking tot het Akkoord op Hoofdlijnen met Shell en ExxonMobil.
Lees verder

Kamerbrief met beantwoording vragen over het feit dat de NAM zich tegen de afspraken in bemoeid heeft met de versterking van huizen in Groningen
Minister Wiebes (EZK) beantwoordt vragen van het Kamerlid Van der Lee (GroenLinks) over het feit dat de NAM zich tegen de afspraken in bemoeid heeft met de versterking van huizen in Groningen.
Lees verder

Uitstelbrief over de jaarlijkse milieuschade
Minister Wiebes (EZK) stuurt een uitstelbrief aan de Tweede Kamer over de gestelde vragen over de jaarlijkse milieuschade.
Lees verder

Kamerbrief aan Eerste Kamer over Nederlandse Digitaliseringsstrategie
Staatssecretaris Keijzer (EZK), staatssecretaris Knops (BZK) en minister Grapperhaus (JenV) informeren de Eerste Kamer over de Nederlandse Digitaliseringsstrategie.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.