vrijdag 10 augustus 2018

Grote investering in start-up Klook

Grote investering in start-up Klook
Klook, een start-up die zich richt op het boeken van activiteiten op vakantie, heeft 200 miljoen US dollar aan funding binnengehaald. Hiermee wil het platform uitbreiden in de VS en Europa. Er is al een kantoor in Amsterdam gevestigd.
Lees verder

Samsung lanceert nieuwe Galaxy Note
Samsung heeft, traditioneel in augustus, ook in Nederland zijn nieuwste Galaxy Note aangekondigd, de smartphone met tekenpen. Vorig jaar om deze tijd verscheen zijn voorganger, de Note8.
Lees verder

11,9 miljoen betalende klanten voor Dropbox
Dropbox, bekend van virtuele opslag, heeft er in een jaar tijd 2 miljoen betalende klanten bijgekregen. Dat brengt het totaal op 11,9 miljoen.
Lees verder

ABN: Volop kansen voor online juwelier
Online juwelier House of Eléonore moest stoppen, maar ABN ziet volop kansen voor innovatie in de juweliersbranche. Dat blijkt uit het vanochtend verschenen rapport Stand van de Retail.
Lees verder

Hostingbedrijf TransIP neemt IT Ernity over
Hostingbedrijf TransIP Group van Ali Niknam (bunq) neemt branchegenoot IT-Ernity over, de onderneming achter Proserve, CloudVPS, Signet, VDX, Webstekker en […]
Lees verder

HEMA zegt winkelcontracten franchisenemers op
Het bestuur van HEMA heeft de winkelcontracten opgezegd van alle bestuurders van zijn franchiseorganisatie, de Vereniging Aangesloten Bedrijven (VAB), naar aanleiding van het conflict over het online beleid. Het FD citeert een brief die de directie van de keten aan alle franchiseondernemers heeft gestuurd.
Lees verder

4 miljoen online vacatures in tweede kwartaal
In het tweede kwartaal van 2018 zijn in Nederland ruim 4 miljoen vacatures online geplaatst. Een op de tien vacatures komt uit de IT-sector. De beroepsklasse Bouw en delfstoffenwinning was de grootste stijger, zo blijkt uit een analyse van Jobfeed.
Lees verder

eX Core: draagbare grafische kaart
Natúúrlijk kun je vanaf nu vloeiend Fortnite of Far Cry 5 spelen op je zakelijke of oude laptop. De eX Core is namelijk een supersnelle GPU, grafische kaart.
Lees verder

Nieuwe directeur voor Pathé Nederland
Jacques Hoendervangers vervangt bij bioscooporganisatie en online dienst Pathé Nederland de ontslagen Dertje Meijer als directeur.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.