dinsdag 7 augustus 2018

BrandDeli exclusieve advertentiepartner van Disney

BrandDeli exclusieve advertentiepartner van Disney
BrandDeli, het mediabedrijf dat verantwoordelijk is voor de reclameverkoop van verschillende tv-kanalen, wordt de exclusieve advertentiepartner van Disney in Nederland.
Lees verder

Nieuwe Kruidvat reclame op vergrendelscherm
Het Amsterdamse startup Pabbl heeft in samenwerking met Blue Mango Interactive een lockscreenadvertentie ontwikkeld voor Kruidvat. Via die advertenties wordt de aandacht gevestigd op Solait zonbescherming en Solait aftersun.
Lees verder

Zalando verwerkt record aantal bestellingen
Online retailer Zalando heeft in het tweede kwartaal nog nooit zoveel bestellingen verwerkt. Dat waren er 29 miljoen. Het aantal […]
Lees verder

Bijna niemand bestelt via slimme luidsprekers
Voice commerce leek even de grote belofte, maar uit cijfers die The Information openbaar heeft gemaakt, blijkt dat maar een handjevol gebruikers van Alexa gestuurde apparaten bestellingen opgeeft.
Lees verder

Tv- en video spotmarkt in eerste jaarhelft naar 350 miljoen euro
De spotmarkt voor tv en online video is het afgelopen half jaar uitgekomen op 350 miljoen, een groei van 4 procent. Dat blijkt uit metingen van Screenforce.
Lees verder

BlaBlaCar neemt Russische rivaal over
Het Franse BlaBlaCar neemt voor een onbekend bedrag het Russische carpoolplatform BeepCar over van Mail.ru. Het is de tweede grote aankoop voor BlaBlaCar dit jaar.
Lees verder

'India wil lokale opslag clouddata'
India overweegt om buitenlandse internetbedrijven te verplichten clouddata lokaal op te slaan. Dat is geen prettig vooruitzicht voor internetreuzen als Amazon en Microsoft omdat de energiekosten er hoog zijn. Die kosten moeten dan worden doorberekend.
Lees verder

Sterke stijging misbruik cryptominers
Het aantal internetgebruikers dat is geïnfecteerd met schadelijke cryptominingsoftware is in één jaar gestegen van 1,9 miljoen naar 2,7 miljoen. Dat meldt online beveiliger Kaspersky.
Lees verder

Tweakers start bugbounty-programma
Online techgemeenschap Tweakers is een zogeheten bugbounty-programma gestart met het Belgische hackerplatform intigriti. Daarbij krijgen hackers een beloning voor beveiligingslekken die zij boven tafel weten te krijgen.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.