dinsdag 14 augustus 2018

45 procent meer bezoekers voor NU.nl vanuit Facebook

45 procent meer bezoekers voor NU.nl vanuit Facebook
NU.nl ontving in de eerste helft van 2018 45 procent meer bezoekers van Facebook dan in dezelfde periode in het jaar ervoor. Dat vertelt chef social en video Colin van Hoek bij journalistensite Villamedia.
Lees verder

HelloFresh: niet break-even in 2018
De koers van maaltijdbezorger HelloFresh kreeg maandag een flinke tik na een winstwaarschuwing. Het Duitse bedrijf verwacht in het vierde kwartaal niet langer break-even te draaien.
Lees verder

Website van het Jaar verkiezing 2018: open voor 'wildcards'
Wat zijn volgens het Nederlandse publiek de beste en populairste websites van 2018? De verkiezing voor Website van het Jaar begint na de zomervakantie weer. Maar je kunt je site vanaf deze week al wel aanmelden voor een zogenoemde wildcard. Daarmee kun je kijken of je hoog genoeg scoort om genomineerd te worden. Aanmelden kan tot 24 augustus.
Lees verder

'Apple Pay wordt significant onderdeel iPhone'
Slechts een op de vijf consumenten gebruikt zijn smartphone momenteel als portemonnee, maar dat gaat veranderen volgens Loup Ventures. En vooral Apple heeft volgens dit bedrijf de meeste kansen.
Lees verder

Allestoringen in Amerikaanse handen
Allestoringen (Downdetector) van oud-journalist Tom Sanders is verkocht aan Ookla. Sanders blijft verbonden aan het platform, maar als medewerker. Financiele details zijn niet bekend gemaakt.
Lees verder

TheOne lanceert online adviesdienst voor coaches
TheOne, het voormalige Zweedse moederbedrijf van Kijkshop, heeft een nieuwe formule Calltheone.com gelanceerd. Via deze videodienst kunnen allerlei experts advies geven. Klanten betalen per minuut.
Lees verder

CFO David Wells weg bij Netflix
CFO David Wells verlaat na veertien jaar videodienst Netflix. Hij verving destijds Barry McCarthy die het bedrijf aan de beursgang hielp.
Lees verder

Zakenreizigers bezorgd over dataveiligheid op reis
Slechts 35 procent van de internationale zakenreizigers heeft er alle vertrouwen in dat de gegevens van hun werkgevers onderweg veilig zijn. Onder reizigers uit Noord- en Zuid-Amerika is het vertrouwen beduidend groter (46 procent) dan onder reizigers uit Aziƫ-Pacific (28 procent) en Europa (27 procent).
Lees verder

Twitter voert 16 augustus nieuwe API door
Na maanden van uitstel gaat Twitter deze week zijn eerder aangekondigde API-veranderingen doorvoeren. Apps van derden zoals Tweetbot en Twitterrific bieden vanaf dat moment minder mogelijkheden.
Lees verder