vrijdag 6 juli 2018

Verkoop Samsung Galaxy S9 valt enorm tegen

Verkoop Samsung Galaxy S9 valt enorm tegen
Samsung heeft een winstwaarschuwing afgegeven. De cijfers over het tweede kwartaal gaan tegenvallen door de zwakke verkopen van smartphones, zo voorspelt het concern.
Lees verder

Nieuwe Tele2-app slimmer door machine learning
Tele2 introduceert voor al haar klanten met een mobiel abonnement een zelfservice-app die 'letterlijk en figuurlijk naar klanten luistert'. Naast de gebruikelijke navigatie kunnen klanten de MijnTele2-app namelijk in gewoon Nederlands via chat vragen stellen.
Lees verder

Marktplaats oplichter strandt alsnog bij Hoge Raad
Een Marktplaats-oplichter die onder valse voorwendselen mobiele telefoons en toegangskaarten voor de Efteling via Marktplaats verkocht heeft zijn veroordeling tot aan de Hoge Raad aangevochten, maar zonder resultaat.
Lees verder

Booking.com start bouw nieuwe campus
Booking.com is begonnen met de bouw van zijn nieuwe campus aan de oostelijke rand van het Oosterdokseiland in Amsterdam. Naast […]
Lees verder

Leerstoel datawetenschappen voor Nyenrode
Nyenrode Business Universiteit krijgt een leerstoel Data Science. Ruud Wetzels zal zich binnen deze leerstoel richten op toepassingen van Artificial Intelligence (AI), wiskunde en statistiek in het bedrijfsleven.
Lees verder

Deloitte opent expertisecentrum voor blockchaintechnologie
Advieskantoor Deloitte heeft het Blockchain Center of Expertise (BlockCenter) geopend. Bij de start zijn er al gelijk zo'n 100 experts van Deloitte Nederland aangesloten.
Lees verder

Vrije modemkeuze uitgesteld
Het gaat nog even duren voordat consumenten bij telecom- en kabelbedrijven zelf hun modem of router kunnen uitkiezen. Dat blijkt uit opmerkingen in het jaarverslag van toezichthouder ACM.
Lees verder

Belgische directeur Coolblue naar nexxworks
De Belgische directeur van Coolblue maakt een overstap naar innovatieplatform nexxworks. Matthias De Clercq wordt daar Chief Commercial Officer.
Lees verder

Minescape verandert naam in RecruitNow
Het digitale bureau Minescape verandert zijn naam in RecruitNow om zijn specialisme in arbeidsmarktcommunicatie beter te weerspiegelen.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.