maandag 2 juli 2018

Topman IKEA wil ontwerpen gratis beschikbaar stellen

Topman IKEA wil ontwerpen gratis beschikbaar stellen
IKEA wil een deel van de ontwerpen van zijn nieuwe collectie gratis beschikbaar stellen, zegt Peter van der Poel, een van de hoogste Nederlanders bij het Zweedse bedrijf. Vooral in Afrika, waar IKEA...
Lees verder

Overzicht: Eigen bedrijf? Dit wordt anders per 1 juli 2018
Ondernemers krijgen per 1 juli 2018 weer te maken met een aantal wetswijzigingen die voor hun bedrijfsvoering van belang kunnen zijn.
Lees verder

'Saoedi-Arabië verhoogt olieproductie om gebrek aan Iraanse olie op te vangen'
Saoedi-Arabië zal op verzoek van de Verenigde Staten meer olie produceren om hiermee het gebrek aan Iraanse olie op te vangen. Dit meldt de Amerikaanse president Donald Trump zaterdag. 
Lees verder

KLM stopt met verkoop sigaretten aan boord van vliegtuigen
Aan boord van de vliegtuigen van KLM is het niet meer mogelijk om sigaretten in te slaan. De luchtvaartmaatschappij is per zondag gestopt met de verkoop van rookwaren.
Lees verder

Op zoek naar vakantiewerk? Hier moet je op letten
De zomervakantie staat voor de deur en werkgevers staan de flexibele, jonge vakantiekrachten met open armen op te wachten. Er staan duizenden vacatures open voor jongeren.
Lees verder

'Nederland bovenaan lijstje eerlijke inkomstenverdeling'
Nederland heeft de eerlijkste inkomensverdeling in Europa. Dat meldt het Duitse onderzoeksbureau Ifo. Ons land wordt op de voet gevolgd door Finland en Noorwegen.
Lees verder

Diverse automakers uiten kritiek op importheffingen VS
Hyundai en BMW hebben zich aangesloten bij de reeks automakers wereldwijd die waarschuwen voor de gevolgen van importheffingen op auto's en auto-onderdelen door de Verenigde Staten.
Lees verder

Nederland in top drie EU-landen met laagste jeugdwerkloosheid
Het aantal jongeren zonder baan is lager dan vóór het uitbreken van de economische crisis in 2008. In het eerste kwartaal van 2018 was 7,2 procent van de beroepsbevolking in de leeftijd van 15 tot 25...
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.