donderdag 5 juli 2018

Sprout: Van boswandeling tot 'raamtijd': waarom reflectie onmisbaar is voor iedere ondernemer

Van boswandeling tot 'raamtijd': waarom reflectie onmisbaar is voor iedere ondernemer
Als ondernemer wil je vooral actie, maar als je wil leren van een ervaring kun je niet zonder een moment van reflectie. Joël Aerts legt uit hoe bekende ondernemers hiervoor regelmatig tijd pakken, van een boswandeling tot 'raamtijd'.
Lees verder

Deze startup uit Maastricht wil de virtuele therapeut van de toekomst worden, met steun van Y Combinator
Startup van de week Psylaris wil psychologische hulp efficiënter en toegankelijker maken met behulp van virtual reality. De oprichters kregen de verrassing van hun leven toen ze begin dit jaar in Silicon Valley werden toegelaten tot de prestigieuze accelerator Y Combinator.
Lees verder

De top 10 fuck-ups in de financiële plannen van een startup
Een goed financieel plan kan je een hoop discussies en kopzorgen besparen. Sprout-expert Wout Bobbink legt de 10 grootste valkuilen bloot. 
Lees verder

355 miljoen voor NL-startups in eerste halfjaar; ondernemer wil 100.000 bedden verhuren
Ondernemersnieuws: Nederlandse startups halen 355 miljoen op in eerste halfjaar, Robert Gaal stopt bij TQ en en Dekbed Discounter wil 100.000 bedden verhuren. 
Lees verder

8 tips voor de beste huurdeal van je bedrijfspand
Ga je een nieuw huurcontract aan? Durf te onderhandelen over prijs én voorwaarden. Gebruik deze 8 knoppen om de beste overeenkomst voor je bedrijf uit het vuur te slepen.
Lees verder

Dit waren de 20 grootste investeringen van dit jaar tot nu toe
Financieringsmaatschappij Dutch Finance Lab, biotechbedrijf Xenikos en cloudbank Ohpen voeren de lijst aan van startups en scaleups die in de eerste helft van dit jaar groeigeld ophaalden. B2B, ICO's en universitaire spin-offs maken een opmars, blijkt uit nieuwe cijfers van StartupDelta.
Lees verder

Zo ziet het grootse Tesla-laadstation van Nederland eruit
Tesla knipte deze week de linten door van twee nieuwe 'Supercharger'-laadstations. Een daarvan is met 28 laadpunten gelijk het grootste die Tesla tot nu toe in Nederland opende.
Lees verder

Zo ziet het grootse Tesla-laadstation van Nederland eruit
Disruptie in progress: Tesla knipte deze week de linten door van twee nieuwe 'Supercharger'-laadstations. Een daarvan is met 28 laadpunten gelijk het grootste die Tesla tot nu toe in Nederland opende.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.