maandag 9 juli 2018

Sonos vraagt beursnotering aan

Sonos vraagt beursnotering aan
Speakermaker Sonos heeft documenten ingediend voor de aanvraag van een notering aan Nasdaq.
Lees verder

Infographic: SEO voor YouTube
De tweede zoekmachine na Google? YouTube, ook van Google. Goed voor maar liefst 3 miljard zoekopdrachten per week. En dus is het zaak dat je video ook echt gevonden wordt. Deze infographic van One Productions zet de SEO learnings voor YouTube op een rij.
Lees verder

Volkswagen begint online autodeeldienst
Onder de merknaam WE lanceert Volkswagen volgend jaar een autodeeldienst voor elektrische voertuigen in Duitsland. Vanaf 2020 wordt WE Europees uitgerold in de grootste steden.
Lees verder

Max Klijnstra (Otrium): 'We zijn aantrekkelijker dan Zalando'
De Europese outlet fashionmarkt wordt geschat op ruim twintig miljard euro en speelt zich grotendeels af in offline kanalen. Dus ligt er een enorm potentieel voor een effici├źnt online platform, stelt Max Klijnstra (27), co-CEO en medeoprichter van het snel groeiende Otrium.
Lees verder

Groupon staat in de etalage
Koopjessite Groupon zoekt een koper. Het Amerikaanse bedrijf is actief op zoek naar geïnteresseerden.
Lees verder

Google heeft Nederlandse online branche in wurggreep
Uitgevers lopen miljoenen euro's reclameomzet mis, exchanges draaien suboptimaal en profielinformatie wordt niet gemeten. Een internationaal branche-initiatief moest de digitale sector een vliegende GDPR-start geven, maar Google traineert.
Lees verder

Criteo in retailmedia bij Otto Group
Duitslands op een na grootste e-commercepartij, Otto Group, sluit een samenwerkingsverband met Criteo. De webwinkel wil meer geld gaan verdienen aan reclame in de schappen en klantprofielen.
Lees verder

Xiaomi: grootste technologiebeursgang na Alibaba
Het is de grootste technologiebeursgang na Alibaba, maar wel met een ander karakter, want Alibaba koos voor de Amerikaanse beurs. Xiaomi kiest voor China.
Lees verder

Deliveroo opent eigen keukens in Parijs
Deliveroo heeft zijn eerste eigen keukens in Parijs geopend. In Londen bestaan deze keukens al langer. Tot nu toe leverde […]
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.