dinsdag 10 juli 2018

SDE+ najaarsronde 2018 opent op 2 oktober

SDE+ najaarsronde 2018 opent op 2 oktober
Windpark Hartel

Op 10 juli 2018 informeerde minister Wiebes de Kamer over de openstelling van de SDE+ najaarsronde 2018. De SDE+ is dit najaar geopend van 2 oktober tot 8 november 2018.

Lees verder

Nieuwe service: machtiging voor aanvragen energielabel voor woningen

Bij de verkoop, verhuur en oplevering van woningen is een geldig Energielabel verplicht. U kan, als woningeigenaar, nu ook uw energielabel door iemand anders laten registreren.

Lees verder

Bijeenkomst handelskansen Colombiaanse pluimvee- en varkenssector

U bent actief in de pluimvee- of varkenssector en benieuwd naar uw kansen op het gebied van innovatie, handel en investeringen in Colombia? Kom dan op 19 juli naar de informatiebijeenkomst in Den Haag.

Tijdens deze bijeenkomst maakt u kennis met Nederlandse bedrijven, kennisinstellingen en andere organisaties die geĆÆnteresseerd zijn in de Colombiaanse markt.

Lees verder

Biomassa bustour voor industrie West-Nederland

Ga in gesprek over biomassa installaties in de praktijk. Luister naar eindgebruikers en beheerders en leer over de mogelijkheden van vergroening door biomassa. Dat kan vrijdag 7 september tijdens een bustour in Zuid-Holland.

VEMW, NVDE en het Platform Bioenergie organiseren in samenwerking met RVO.nl een bustour voor de industrie. Tijdens de bustour delen we kennis en praktijkervaringen over de mogelijkheden van vergroening van de industriƫle warmtebehoefte door inzet van biomassa. Er is ook een buspitch.

Lees verder

Bedrijven investeren bijna 3,4 miljard euro in groene technieken
MIA_Vamil   Jaarverslag - 2017 - Header

Het Nederlandse bedrijfsleven meldde in 2017 voor bijna 3,4 miljard euro aan investeringen in groene technieken voor de Milieu-investeringsaftrek en Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (MIA en

Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.