vrijdag 6 juli 2018

Octrooiblog: Afval, het nieuwe goud

Octrooiblog: Afval, het nieuwe goud
afvalhoop

We noemen het afval, maar eigenlijk hebben we goud in handen. Dat wil zeggen: als we erin slagen om het afval zo te scheiden, dat we alle hoogwaardige grondstoffen eruit kunnen terugwinnen.

Lees verder

Aanvragen invoerregeling gezouten pluimveevlees sluit op 9 juli 2018
Afrikaanse Kippen

Nieuwsbericht 18.058 - Wilt u importrechten en/of invoercertificaten voor de invoerregeling gezouten pluimveevlees (Vo. (EG) nr. 616/2007) aanvragen?

Lees verder

Octrooiblog: Kokendwaterkraan Quooker is Nederlands succesverhaal
Octrooiblog Quooker Thee header

De herfst is het seizoen waarin een kop warme thee of soep nog lekkerder smaakt. Thee of poedersoep zijn binnen een paar seconden klaar. Maar het duurt enkele minuten voor het water kookt.

Lees verder

Octrooiblog: octrooigadgets voor maximaal vakantieplezier
Octrooiblog watergadgets thumb

Zorgeloos dobberen en duiken deze zomer? Vergeet dan niet een paar handige zomergadgets. Leuk om te hebben. Of om te bespreken tijdens de afwas op de camping in Frankrijk.

Lees verder

Octrooiblog: Kijken in de keuken van Dyson
Octrooiblog Dyson thumb.jpg

In april kwam Dyson met een teaser-campagne 'voor een revolutionair nieuw product'. Maar wie de octrooiliteratuur had geraadpleegd, had al kunnen weten welk product Dyson zou gaan onthullen.

Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.