donderdag 12 juli 2018

Nationaal Export Event voor contacten en inspiratie

Nationaal Export Event voor contacten en inspiratie

Exporteert u goederen of diensten? Wilt u meer weten over internationaal zakendoen? Kom dan op woensdag 3 oktober 2018 naar het Nationaal Export Event, hét evenement voor ondernemers die willen investeren in internationaal succes.

Lees verder

Wouter Bos bestuursvoorzitter Invest-NL en directeur van opbouwfase

Wouter Bos, bestuursvoorzitter van het VUmc en oud-minister van Financiën, is de beoogd bestuursvoorzitter (CEO) van Invest-NL, en zal tot het moment van oprichting directeur van de opbouwfase zijn.

Lees verder

Aantal energielabels bij verkoop blijft stijgen
koopwoningen

Sinds 2012 neemt het aantal registraties van het energielabel gestaag toe. Dat blijkt uit de nieuwe infographic 'Energielabel voor woningen, resultaten in 2017'.

Lees verder

Holland Culinary House op SIRHA Lyon 2019

Bent u ondernemer in de food service sector en wilt u exporteren naar Frankrijk? Meld u dan aan voor het Holland Paviljoen op de SIRHA Lyon 2019.

Lees verder

Ontmoet nieuwe zakenpartners tijdens Photonics West

Bent u actief op het gebied van fotonica en heeft u interesse in samenwerking met potentiële zakenpartners in de VS? Neem dan deel aan hét grootste mondiale fotonica innovatie-evenement: Photonics West in San Francisco.

Het doel van het evenement is om mogelijkheden te creëren voor de Nederlandse fotonicasector in de VS. Photonics West bestaat uit een beurs en diverse conferenties. Meer dan 20.000 mensen bezoeken jaarlijks dit toonaangevende evenement.

Lees verder