dinsdag 10 juli 2018

Kamerstukken ministerie van EZ: Kamerbrief over aanbieding Regio Deal Zeeland

Kamerbrief over aanbieding Regio Deal Zeeland
Minister Schouten (LNV) stuurt de Tweede Kamer een brief over aanbieding Regio Deal Zeeland. Met behulp van deze Regio Deal pakken Rijk en regio samen de opgave van Zeeland aan.
Lees verder

Antwoord op kamervragen over bijmenging van aardgas met waterstof
Minister Wiebes (EZK) beantwoordt schriftelijke vragen van het Kamerlid Yesilgöz-Zegerius (VVD) over het bericht 'Bestaand aardgasnet kan 30% waterstof aan?'
Lees verder

Beantwoording Kamervragen over het bericht 'Ruim 600 euro afsluitboete voor huiseigenaar die gasloos gaat wonen, dat mag dus niet'
Minister Wiebes (EZK) beantwoordt vragen van het Kamerlid Van de Lee (GroenLinks) over het bericht 'Ruim 600 euro 'afsluitboete' voor huiseigenaar die gasloos gaat wonen, dat mag dus niet'.
Lees verder

Uitstelbrief beantwoording vragen en reactie op het rapport 'Staat van de sector Zout'
Uitstelbrief van minister Wiebes (EZK) op vragen over en reactie op het rapport 'Staat van de sector zout' van Staatstoezicht op de Mijnen.
Lees verder

Beantwoording Kamervragen over sluiting zoutwinningslocatie Nedmag
Antwoorden van minister Wiebes (EZK) op de vragen van het Kamerlid Beckerman (SP) naar aanleiding van het artikel "Nedmag moet zoutwinning belangrijkste locatie afbouwen: lek in put".
Lees verder

Beantwoording Kamervragen over de beving bij Warder op 4 juni 2018
Minister Wiebes (EZK) beantwoordt vragen van Kamerlid Beckerman over de beving bij Warder op 4 juni 2018.
Lees verder

Beantwoording Kamervragen over internationale energiebedrijven die Nederland gebruiken om miljoenen te eisen
Minister Kaag (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) beantwoordt vragen van de Kamerleden Moorlag en Nijboer (beiden PvdA) over internationale energiebedrijven die Nederland gebruiken om miljoenen te eisen.
Lees verder

Beantwoording Kamervragen over bericht 'Meer meten in aardbevingsgebieden'
Minister Wiebes (EZK) beantwoordt vragen van Kamerlid Van der Lee (GL) over het bericht 'Meer meten in aardbevingsgebieden'. Dit bericht gaat over het aantal meetopstellingen voor aardbevingen in Noord-Holland.
Lees verder

Antwoorden op Kamervragen over de reductie van broeikasgas in relatie tot biomassa
Minister Wiebes (EZK) beantwoordt de vragen van de Kamerleden Van der Lee en Kröger (beiden GroenLinks) en Kamerlid Wassenberg (PvdD) over het artikel 'Reductie van broeikasgas blijf achter, biomassa is slechte energiebron'.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.