maandag 2 juli 2018

Kamerstukken ministerie van EZ: Kamerbief over bijdrage van NAM aan de regio

Kamerbief over bijdrage van NAM aan de regio
Minister Wiebes (EZK) stuurt de Tweede Kamer een brief over het bericht dat NAM slechts 135 miljoen euro gaat betalen aan het fonds voor de regio Groningen in plaats van de afgesproken 500 miljoen.
Lees verder

Antwoorden op Kamervragen over Akkoord op Hoofdlijnen Shell en ExxonMobil
Minister Wiebes (EZK) geeft de Tweede Kamer zijn antwoorden op vragen van Kamerlid Nijboer over het Akkoord op Hoofdlijnen dat de Staat met Shell en ExxonMobil heeft gesloten.
Lees verder

Uitstelbrief over beantwoording Kamervragen over frauduleuze aanbieders van bedevaarten naar Mekka
Staatssecretaris Keijzer (EZK) stuurt een brief naar de Tweede Kamer over 'Het bericht dat er een zwarte lijst komt voor frauduleuze aanbieders van bedevaarten naar Mekka'. De vragen hierover zullen niet binnen de gebruikelijke termijn beantwoord worden.
Lees verder

Antwoorden op Kamervragen over gaswinning Woerden
Minister Wiebes (EZK) beantwoordt de vragen van het Kamerlid Dik-Faber (CU) over het bericht 'Gaswinning Woerden verliesgevend'.
Lees verder

Kamerbrief over verslag Telecomraad 8 juni 2018
Staatssecretaris Keijzer (EZK) biedt de Tweede Kamer het verslag aan van de Telecomraad van 8 juni 2018 in Luxemburg.
Lees verder

Antwoorden op Kamervragen over bericht 'Agentschap Telecom slaat alarm over hackbare apparaten'
Staatssecretaris Keijzer (EZK) beantwoordt de vragen van de Kamerleden Weverling, Arno Rutte, Middeldorp en W├Ârsdorfer (allen VVD) over het bericht 'Agentschap Telecom slaat alarm over hackbare apparaten'.
Lees verder

Kamerbrief over MKB-actieplan
Staatssecretaris Keijzer (EZK) stuurt de Tweede Kamer een brief over het actieplan van het midden- en kleinbedrijf (MKB). In het MKB-actieplan staan maatregelen om ook in de toekomst succesvol te blijven ondernemen.
Lees verder

Beantwoording Kamervragen over feit dat voormalig inspecteur-generaal Staatstoezicht op de Mijnen het onbegrijpelijk vindt dat de versterking van 1588 woningen momenteel opgeschort is
Minister Wiebes (EZK) beantwoordt de vragen van het lid Van der Lee (GroenLinks) over het feit dat de voormalig inspecteur-generaal van het Staatstoezicht op de Mijnen het onbegrijpelijk vindt dat de versterking van 1588 woningen momenteel opgeschort is.
Lees verder

Beantwoording Kamervragen over de NAM die weigert op te draaien voor de versterkingskosten
Minister Wiebes (EZK) beantwoordt de vragen die gesteld zijn door Kamerlid Nijboer (PvdA) over de NAM die weigert op te draaien voor de versterkingskosten.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.