donderdag 5 juli 2018

Informatieavond Slim aan de slag met de toekomst van uw bedrijf - december

Informatieavond Slim aan de slag met de toekomst van uw bedrijf - december

Ziet u de toekomst van uw bedrijf al voor zich? Succesvolle ondernemers en experts helpen u tijdens deze informatieavond om zelf de toekomst vorm te geven. U gaat actief aan de slag met eigen ideeën, test direct uw vaardigheden en krijgt inzicht in nieuwe businessmodellen, duurzaamheid, doorgroei en geld verdienen.

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) is een officiële partner van het OnderNemerSplein, organisator van de bijeenkomst.

Lees verder

Octrooiblog: Barbecueën zonder burenruzie: de rookloze barbecue
barbecue

Leuk, met z'n allen in de tuin om de barbecue. De buren beleven er door de rook meestal minder plezier aan. Maar het kan ook zonder rook. Er is al van alles uitgevonden én op de markt.

Lees verder

Octrooiblog: Metselrobot neemt zwaar werk uit handen
metselaar aan het werk

Stel, je wilt een hele hoge, lange muur bouwen. Een grote muur. Dat kan je natuurlijk heel traditioneel door mensen laten doen. Goed voor de werkgelegenheid!

Lees verder

Help mee aan een duurzame Noordzee regio!
Duurzame lichtopstand haven ijmuiden

U wilt aan de slag met duurzaam transport, efficiënter omgaan met energie of het versterken van de innovatiekracht in uw regio? Dan kunt u uw subsidieaanvraag nog indienen tot 12 oktober.

Lees verder

Octrooiblog: Oh, op die fiets!
Octrooiblog Oh op die fiets thumb

Terug van vakantie en toe aan een nieuwe uitdaging voor het woon-werkverkeer? Dan is de Twicycle misschien iets voor jou: een fiets die je zowel met de voet als met de hand aandrijft.

Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.