donderdag 5 juli 2018

Bitcoin variant Gulden opent spaardeposito

Bitcoin variant Gulden opent spaardeposito
Gulden, de Nederlandse Bitcoin variant, biedt naar eigen zeggen als eerste cryptomunt ter wereld een spaardeposito aan. Gebruikers kunnen op deze spaarrekening hun Guldens voor een bepaalde tijd vastzetten en zo naar verwachting 3 tot 10 procent rente ontvangen.
Lees verder

Hacker dupeert tientallen klanten postorderbedrijf
Een 25-jarige man uit Den Bosch heeft vermoedelijk tientallen klanten van een niet nader genoemd postorderbedrijf gedupeerd door op hun naam goederen te bestellen.
Lees verder

Technologietak MWM2 verder als Crowdtech
De technologietak van marktonderzoeksbureau MWM2 gaat voortaan verder onder de naam Crowdtech. Crowdtech is de naam van het internationale label […]
Lees verder

'Dagaanbiedingsites niet altijd goedkoop'
Deals op dagaanbiedingsites zijn soms niet zo lucratief als ze lijken. Daarnaast zijn ze vaak langer geldig dan die ene dag. Tot die conclusie komt de Consumentenbond na een steekproef.
Lees verder

Eerste ontslagronde bij RTL
Bij RTL Nederland komen 85 arbeidsplaatsen te vervallen als gevolg van de eerder gepresenteerde Fan Centric groeistrategie. Het aantal managementlagen is teruggebracht en er zijn afdelingen gecentraliseerd om expertise te bundelen.
Lees verder

Kim Dotcom verliest hoger beroep uitlevering VS
Internetondernemer Kim Dotcom is al jaren op de vlucht voor de Amerikaanse autoriteiten, maar wordt nu zo goed als zeker uitgeleverd aan de Verenigde Staten. Hij heeft de zaak bij het Nieuw-Zeelands hof verloren.
Lees verder

Veel belangstellenden voor Endemol Shine
Kabelbedrijf Liberty Global lonkt naar Endemol Shine, zo meldt Reuters vandaag. Het productiehuis achter Big Brother en Black Mirror staat in de etalage.
Lees verder

Paul McCartney dringt aan op herziening online auteursrecht
Paul McCartney en 30.000 andere artiesten en tekstschrijvers vragen het Europese Parlement om voor de herziening van de auteurswet te […]
Lees verder

BCC wordt elektronicapartner van wehkamp
Retailer BCC en wehkamp gaan nauw samenwerken. Zo gaat BCC het volledige elektronica-assortiment van de etailer overnemen. BCC krijgt op zijn beurt toegang tot het fulfilmentproces van wehkamp.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.