donderdag 28 juni 2018

Vraag uw derogatie aan voor 5 juli 2018

Vraag uw derogatie aan voor 5 juli 2018
weiland - Grasland scheuren of vernietigen

Wilt u gebruikmaken van derogatie in 2018? Zorg er dan voor dat u voor 5 juli 2018 uw derogatievergunning bij ons heeft aangevraagd. Kijk eerst of u aan de voorwaarden voldoet.

Lees verder

Aanvragen invoercertificaten rundvlees juli 2018
Argentijnse koeien

Nieuwsbericht 18.054 - In juli kunt u weer invoercertificaten aanvragen voor diverse regelingen in de rundersector. Met een invoercertificaat kunt u rundvlees met een verlaagd of 0-tarief invoeren.

Lees verder

Nederlandse sector elektrisch rijden inspireert Polen

Elektrische mobiliteit staat in Polen nog in de kinderschoenen. Onlangs bezocht een Poolse delegatie met grote interesse een bezoek aan de Nederlandse elektrische mobiele sector.

Lees verder

Bijeenkomst bouw Smart City in China

Wilt u meedoen met de bouw van een smart city? In China liggen er grote kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven bij de bouw van de stad Xiongan. Kom naar de bijeenkomst om te onderzoeken hoe wij deze kansen het beste kunnen benutten.

Bij voldoende belangstelling organiseert de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) in het najaar een missie naar China.

Voor wie?

De bijeenkomst is bedoeld voor Nederlandse bedrijven die actief zijn binnen Smart Cities, met name in de subthema's:

Lees verder

Betere gezondheidszorg voor Burkina Faso door Nederlandse ORIO-schenking
ambassadeur en minister tekenen contract

Met financiƫle steun van het ORIO-programma draagt Nederland bij aan de bouw van 5 districtsziekenhuizen in Burkina Faso.

Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.