woensdag 27 juni 2018

VodafoneZiggo overweegt twintig combiwinkels

VodafoneZiggo overweegt twintig combiwinkels
VodafoneZiggo verwacht aan een totaal van 140 tot 145 telecomwinkels genoeg te hebben voor landelijke dekking in Nederland. Dat zegt directeur retail Marco Houtman tegen RetailTrends. Slechts twintig vestigingen worden combiwinkels, waar het aanbod van zowel Ziggo als Vodafone wordt tentoongespreid.
Lees verder

Alle Amazon Prime-leden krijgen korting op Whole Foods
Amazon geeft komende week alle leden van zijn Prime-programma kortingen bij Whole Foods Market in heel de VS. Het gaat om 10 procent korting op honderden artikelen, van noten tot limonade.
Lees verder

Advertenties voor cryptomunten mogen weer bij Facebook
Facebook laat weer advertenties voor cryptomunten toe, maar wel onder strikte voorwaarden. Alleen vooraf goedgekeurde adverteerders zijn toegestaan, en promoties voor Initial Coin Offerings (ICO's), een alternatieve beursgang, mogen nog steeds niet.
Lees verder

Nieuwe prijsvergelijker voor online maaltijdbezorgers
Bitebuddy.nl noemt zich de eerste vergelijkingssite voor prijzen en bezorgtijden van online maaltijdbezorgers. De nieuwe site toont de consument een overzicht met actuele bezorgtijden en –kosten. Zij hoeven alleen hun adres in te vullen, een restaurant te kiezen en af te rekenen bij de bezorgdienst naar keuze. De wereld van het online eten bestellen groeit […]
Lees verder

Advertentieproducten Google heten voortaan gewoon Google Ads
Google neemt afscheid van de merken AdWords en DoubleClick. Om verwarring bij klanten te voorkomen wordt voortaan de naam Google Ads gehanteerd.
Lees verder

DHL vervoert capsule Hyperloop
Vervoerder DHL zorgt als sponsor voor het transport van de Atlas 01 van Delft Hyperloop naar Californië.
Lees verder

Reisbranche steeds vaker doelwit van botnets
De reisbranche wordt steeds vaker het doelwit van botnets. Die conclusie trekt Akamai in zijn rapport Summer 2018 State of the Internet / Security: Web Attack.
Lees verder

20 miljoen voor experimenten Mobility as a Service (MaaS)
Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en de regio's investeren 20 miljoen euro voor proefprojecten waarbij technologie en de reiziger centraal staan. Samen starten zij zeven regionale pilots.
Lees verder

Eerste Google Cloud Platform in Finland
Google heeft een eerste Google Cloud Platform gevestigd in Finland en ook nog op een niet voor de hand liggende locatie, Hamina.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.