dinsdag 26 juni 2018

Tarieven handelsplaats Etsy fors omhoog

Tarieven handelsplaats Etsy fors omhoog
Etsy, de handelsplaats voor eigengemaakte spullen, gaat zijn tarieven verhogen om meer geld aan marketing uit te kunnen trekken. Daarmee wil het platform veertig procent meer kopers aantrekken.
Lees verder

Amazon rolt Hub lockers uit
Amazon heeft zijn eerder aangekondigde pakjeskluis The Hub eindelijk ter beschikking gesteld aan woningcorporaties in de VS.
Lees verder

Switch Datacenters lanceert plan voor bouw wholesale data center
Switch Datacenters gaat een nieuw datacenter bouwen op het campusterrein van Switch AMS1 in Amsterdam. Het 1.700 vierkante meter grote datacenter krijgt een wholesale bestemming. Dat houdt in dat het zal worden verhuurd aan een organisatie, een managed colocatie provider of een cloud provider.
Lees verder

Chinese boek- en bezorgdienst naar de beurs
Het Chinese e-commerceplatform Meituan-Dianping wil naar de beurs in Hong Kong. De besteldienst wil daarmee tot vier miljard dollar ophalen.
Lees verder

CEO RTL: 'Meer investeren in digitale videodistributie'
Om te kunnen concurreren met partijen als Netflix moet RTL investeren in meer digitale video voor de lokale markten. Bert Habets, CEO van RTL Group, wil ook nadrukkelijk geld steken in formats voor jongeren.
Lees verder

Satellietaanbieder Joyne richt zich ook op Vlaanderen
Satellietaanbieder Joyne, een concurrent van Canal Digitaal, start op 1 augustus ook in Vlaanderen. De abonnementen kunnen voor maximaal een half jaar prepaid worden gekocht.
Lees verder

Nieuw centrum voor digitaal aangestuurde voedselproductie
Op 29 juni wordt in Wageningen het Digital Food Processing Initiative (DFPI) geopend, een initiatief van Wageningen University & Research, TNO, AMSYSTEMS Center en Technische Universiteit Eindhoven.
Lees verder

VS willen Chinese investeringen in Amerikaanse technologie aan banden leggen
Nieuwe dreigementen van president Donald Trump aan het adres van China drukken niet alleen de aandelenbeurzen in het rood. Ook de techsector maakt zich grote zorgen. Chinese investeringen in Amerikaanse techbedrijven worden aan banden gelegd.
Lees verder

Vijf miljoen groeigeld voor Cleeng
Videoplatform Cleeng heeft in de tweede investeringsronde vijf miljoen euro venturecapital opgehaald. Het geld is bedoeld om de internationale sales en marketing te verstevigen en het product door te ontwikkelen.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.