woensdag 13 juni 2018

Staay-Van Rijn verbetert logistiek met uitbreiding in Venlo

Staay-Van Rijn verbetert logistiek met uitbreiding in Venlo
Internationale groente- en fruitgroothandel Staay-Van Rijn heeft een nieuwe distributiecentrum geopend in logistieke hotspot Venlo. Het gasloze pand heeft een omvang van 12.000 vierkante meter en dat is, zo meldt het AGF-bedrijf, nagenoeg een verdubbeling ten opzichte van de vorige locatie.
Lees verder

Grillspecialist betrekt nieuw distributiecentrum in Oud Gastel
Fri-Jado opent een distributiecentrum in Oud Gastel. Op bedrijvenpark Borchwerf betrekt de grillspecialist een dc van enkele duizenden vierkante meters.
Lees verder

HSF test intermodaal vers transport
Logistiek dienstverlener HSF Logistics heeft in samenwerking met GVT Logistics bij wijze van proef een vers transport opgezet van Nederland naar Polen en retour. HSF Logistics hoopt hiermee in de toekomst een snelle, milieuvriendelijke en kostenbesparende verbinding aan te kunnen bieden op dit traject.
Lees verder

Eerste Volvo LNG-trucks op de weg in Nederland
Kivits Drunen, Jongeneel Transport, Jooren Transport, Pouw Logistiek en Transport van Overveld hebben de primeur en rijden als eerste met de Volvo LNG-truck in Nederland.
Lees verder

25ste LNG-tankstation van Nederland geopend
Roosendaalse wethouder René van Ginderen en directeur Gert van Overveld van Transport Van Overveld hebben donderdag 7 juni het nieuwste en daarmee het 25e LNG-tankstation van Nederland geopend.
Lees verder

Nieuw WMS maakt Van der Heijden toekomstgericht
Van der Heijden Transport in Hapert heeft zijn WMS vernieuwd. De oude WMS-oplossing voldeed niet meer.
Lees verder

'Miscommunicatie in de logistiek is nog altijd gigantisch'
Het vergde enige aanlooptijd maar nu is het zover dat logistiek dienstverleners in de Benelux de komende drie jaar bij hun grensoverschrijdende activiteiten gebruik maken van de digitale vrachtbrief van het platform TransFollow. Zes vragen voor René Bruijne, de geestelijk vader van de digitale vrachtbrief. "Ratificatie door de Benelux is de opmaat voor een brede internationale uitrol van de digitale vrachtbrief."
Lees verder

Bas in zee met Campingaz
Bas Group gaat de komende 3 jaar alle logistieke activiteiten en distributie voor Coleman Campingaz verzorgen.
Lees verder