dinsdag 12 juni 2018

Sprout: Dit zegt Leapp-oprichter Rogier van Camp over het faillissement van zijn winkelketen

Dit zegt Leapp-oprichter Rogier van Camp over het faillissement van zijn winkelketen
Winkelketen voor tweedehands iPhones en andere Apple-apparatuur Leapp is failliet. Oprichter Rogier van Camp, die vurig hoopt op een doorstart, wijt de ondergang van zijn bedrijf aan een gebrek aan financiering. Maar zitten consumenten wel te wachten op opgeknapte telefoons en iPads?
Lees verder

Wat we al weten over Adyens 'beursgang van het jaar'
Woensdag is het zover: betaalbedrijf Adyen van Pieter van der Does en Arnout Schuijff maakt zijn debuut op de Amsterdamse beurs. Wat weten we al van wat nu al de beursgang van het jaar wordt genoemd?
Lees verder

Deze Rotterdamse studenten zijn de beste sociale ondernemers in spe
De beste social entrepreneurs zijn dit jaar te vinden op de Erasmus Universiteit. Zij werden afgelopen vrijdag in elk geval de nationale kampioenen van de Enactus Awards en mogen in oktober ons land verdedigen in Silicon Valley, bij de internationale finale van deze competitie.
Lees verder

De 10 grootste fouten die je als ondernemer kunt maken
Van te snel opgeven en dure auto's tot een verkeerde timing en verliefd worden op je product, Arko van Brakel loodst je in 60 seconden langs de 10 grootse valkuilen voor ondernemers.
Lees verder

Wanneer moet je als bedrijf een adviesraad installeren?
Als ondernemer kun je veel, maar niet alles. Slimme entrepreneurs werken daarom samen met een raad van advies, om zo tot de beste keuzes te komen voor hun bedrijf. Wanneer begin je met zo'n raad?
Lees verder

Aandelen Adyen kosten 240 euro; Elon Musk levert eerste vlammenwerpers
Ondernemersnieuws: de aandelen van betaalbedrijf Adyen kosten 240 euro per stuk, het aantal buitenlandse investeringen in Nederland neemt af en Elon Musk levert zijn eerste duizend vlammenwerpers.
Lees verder

5 leiderschapslessen van Robert Gaal, aanvoerder van startup-hub TQ
Verdien vertrouwen door transparant te zijn en leidt met empathie. Dat is waar ondernemers zich mee kunnen onderscheiden op leiderschapsgebied, zegt Robert Gaal, aanvoerder bij de Amsterdamse startup-hub TQ.
Lees verder

Zo word je deskundige op radio, tv en internet
Hebben ze nou alwéér die ondernemer uitgenodigd? En waarom scoort dat ene bedrijf altijd zoveel aandacht? Irritant hè. Sprout-member John van Schagen is oprichter van pr-dienst Buzzpress en geeft 5 tips zodat journalisten de volgende keer jouw nummer intoetsen.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.