maandag 11 juni 2018

Sprout: Amerikanen nemen meerderheidsbelang in Amsterdams leerplatform Squla

Amerikanen nemen meerderheidsbelang in Amsterdams leerplatform Squla
Het Amsterdamse online onderwijsplatform Squla komt in Amerikaanse handen. Participatiefonds Levine Leichtman Capital Partners (LLCP) heeft woensdag de meerderheid van de aandelen van Squla overgenomen. Ceo Serge Bueters (45): 'Ze kunnen zowel kapitaal verschaffen als inhoudelijk meedenken.'
Lees verder

Livestream: volg hier de finale van de 25 onder de 25 en de Young Business Award
In het Atlas Theater in Emmen verzamelen veelbelovende ondernemers zich om te pitchen voor de finale van de Young Business Award en de 25 onder de 25 van 2018. Volg het evenement hieronder live.
Lees verder

Casper Lemmen (Grenzelooswerk) jonge ondernemer van 2018
Casper Lemmen is met Grenzelooswerk door ondernemersplatform Sprout uitgeroepen tot meest veelbelovende jonge ondernemer van 2018. Op donderdagavond 7 juni liet Lemmen in het Atlas Theater in Emmen tijdens de finale van de Sprout 25 onder de 25-award twee andere finalisten achter zich: Anouk Visser (25, Birds.ai) en Tobias Disse (23, Kryha).
Lees verder

Casper Lemmen Beste Jonge Ondernemer van 2018; DNB kraakt blockchain
Ondernemersnieuws: Casper Lemmen pakt 25-onder-de-25-award, groeigeld voor BridgeFund, Squla en AntTail en DNB lauw over blockchain.
Lees verder

Hoe val je anno 2018 nog op als nieuw popfestival?
Met de zomer voor de deur, reizen Nederlandsers massaal af naar de weide voor legio popfestivals. Echter, hoe val je als ondernemer met een nieuw popfestival anno 2018 nog op in een overvolle markt?
Lees verder

Hoe Laurens van der Tang (ex-Baan) zijn health-bedrijf groot maakte en verkocht aan Philips
Op zijn 28ste haalde Laurens van der Tang voor het toen nietige IT-bedrijf Baan een megaorder van Boeing binnen. Zeven jaar later werd hij er ceo. Het bedrijf dat hij daarna oprichtte verkocht hij afgelopen december aan Philips. In een exclusief interview vertelt de mediaschuwe ondernemer over de lessen van Baan, en waarom je je als ondernemer niet te veel op een exit zou moeten richten.
Lees verder

Tweedehands Apple-verkoper Leapp failliet; medeoprichter Basic-Fit casht 86 miljoen
Ondernemersnieuws: tweedehands Apple-verkoper Leapp is failliet, medeoprichter Basic-Fit casht 86 miljoen en knuffelgrage Pixar-oprichter weg na ongepast gedrag.
Lees verder

Waarom je het belang van een ingebrekestelling niet moet onderschatten
Met een ingebrekestelling stel je de wederpartij in de gelegenheid om binnen een redelijke termijn de werkzaamheden af te maken of gebreken te herstellen. Dat kan een hoop problemen voorkomen, schrijft Sprout-expert Charlotte van Eeden. 
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.