woensdag 13 juni 2018

Sprout: Alles wat je wilde weten over een ICO

Alles wat je wilde weten over een ICO
Een beursgang met bitcoins, het moet niet gekker worden. Toch is de zogeheten initial coin offering (ICO) in rap tempo terrein aan het winnen in de businesswereld. Wat moet je als ondernemer met zo'n ICO: doen, of niet?
Lees verder

Kalo Bagijn vindt dat je als startende ondernemer een vijand moet hebben
Kalo Bagijn is een absolute disruptor in de financiĆ«le wereld. Op 7 Ditches TV vertelt de ondernemer achter BinckBank en tegenwoordig Brand New Day over het nut van het hebben van vijanden in de corporate wereld.
Lees verder

Het persoonlijke merk van: Maarten Fokkelman (Crossphase)
Sprout-expert Roel Wolbrink daagt ondernemers uit om een persoonlijk merkplan te bouwen. In deze aflevering: Maarten Fokkelman, oprichters van Crossphase, dat met 70 medewerkers online content maakt voor andere bedrijven.
Lees verder

Tesla ontslaat duizenden; Adyen gaat krediet verstrekken
Ondernemersnieuws: beursganger Adyen gaat krediet verstrekken, Tesla ontslaat duizenden werknemers en Dopper is een van de beste B Corps ter wereld.
Lees verder

Deze startup van de week strikte al Rabobank en PostNL voor zijn slimme contracten
Betaaldienst GoCredible wil online betaalverkeer veiliger maken als onpartijdig doorgeefluik, met op blockchain-technologie geĆÆnspireerde smart contracts. De oprichters overtuigden met hun pitch onder meer PostNL en Rabobank.
Lees verder

Hugo de Koning (YoungCapital): 'Een bedrijf bouwen en vier dagen per week werken? Dat kan niet'
Niks geen exit. Als het aan ondernemer Hugo de Koning (38) ligt, werkt hij de rest van zijn leven voor zijn uitzendbureau YoungCapital. Maar niet meer zo hard als in de beginjaren. 'We zagen onze familie nauwelijks, werkten 18 uur per dag en kregen bijna een burn-out.'
Lees verder

Een beursgang vier je niet, schrijft Adyen-oprichter Pieter van der Does in dit bericht aan zijn medewerkers
Koersexplosie of niet, voor Adyen is het vandaag business as usual, schrijft oprichter Pieter van der Does in een bericht aan zijn medewerkers. 'We vieren andere dingen.'
Lees verder

Voorkom een slepend conflict met je buurman
Bonje met de buren. Daar zit je als ondernemer niet op te wachten. Voorkom een slepende ruzie door met elkaar het gesprek aan te gaan. 'Je eigen beleving is nog geen feit.'
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.