maandag 11 juni 2018

Save the date: Holland Paviljoen op SEMICON Japan 2018

Save the date: Holland Paviljoen op SEMICON Japan 2018

Bent u als ondernemer of als kennisinstelling actief in de halfgeleiderindustrie? Neem dan deel aan het Holland Paviljoen op SEMICON Japan van 12 tot en met 14 december in Tokio.

SEMICON Japan is een van de grootste internationale beurzen voor de halfgeleiderindustrie. In 2017 trok de beurs zo'n 65.000 bezoekers, waaronder enkele duizenden vertegenwoordigers uit China, Taiwan en Zuid-Korea. Op initiatief van het Innovatie Attaché Netwerk in Tokio nam een Nederlandse delegatie voor het eerst deel met een Holland Paviljoen op deze beurs.

Lees verder

Regeling Vermindering Verhuurderheffing stopt per 1 juli
man die dak metselt

Als belastingplichtige verhuurder kunt u tot 1 juli 2018 een aanvraag indienen voor de Regeling Vermindering Verhuurderheffing (RVV).

Lees verder

Dutch Water en Circular Economy matchmaking tijdens Singapore International Water Week

Bent u actief op het gebied van water en/of circulaire economie (CE)? En wilt u potentiële zakenpartners ontmoeten uit Singapore of andere Aziatische landen? Doe dan op 10 juli mee aan de matchmaking tijdens de Singapore International Water Week (SIWW) in Singapore.

Enterprise Europe Network verzorgt een matchmaking bij het Holland Paviljoen. De Singapore International Water Week (SIWW) is onderdeel van de City Solution Singapore Expo 2018.

Lees verder

Octrooiblog: Het WK heeft nieuwe ballen nodig
WK 2018 bal Telstar 18

Doodzonde, dat ze het WK niet hebben gehaald. Terwijl ze toch álles in zich hadden, de 2 revolutionaire ballen van Adidas.

Lees verder

Kabinet stelt € 200 miljoen beschikbaar voor Regio Deals
Nederlands landschap met windmolens

Regionale partners kunnen tot 1 september voorstellen aanmelden bij het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit voor de zogenoemde Regio Deals.

Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.