donderdag 28 juni 2018

Renault lanceert gamma elektrische trucks

Renault lanceert gamma elektrische trucks
Renault Trucks onthult zijn complete gamma aan elektrische vrachtwagens. Het Franse truckmerk komt met elektrische opties van 3 tot 26 ton.
Lees verder

Hyperloop beland in 'nieuwe fase'
De ontwikkeling van de Hyperloop moet worden versneld en gestandaardiseerd. Om dat te realiseren slaan Canadese en Europese hyperloopbedrijven de handen ineen.
Lees verder

Langere retourtijd reduceert retouren
Wil jij als retailer je retourpercentage reduceren? Twee simpele ingrepen kan zorgen voor een forse reductie. Een langere retourtijd voor de klant is 1 van de manieren.
Lees verder

'Wij gaan voor nul ongevallen met heftrucks'
Hoge ambities bij heftruckfabrikant Linde als het gaat over arbeidsveiligheid – de missie is geen ongevallen meer in het magazijn waar heftrucks bij betrokken zijn. In een video legt Tobias Zierhut uit hoe dit doel dichterbij kan komen.
Lees verder

Prologis realiseert mega-dc in Venlo voor Arrow Electronics
Logistiek vastgoed ontwikkelaar Prologis heeft een built-to-suit overeenkomst getekend voor de bouw van een meer dan 70.000 vierkante meter groot distributiecentrum in Venlo. Hightech elektronica specialist Arrow Electronics vestigt zich in het nieuwe dc dat wordt gebouwd op bedrijvenpark Trade Port Noord in Venlo.
Lees verder

Vijf opmerkelijke bouwberichten: Decathlon en Sligro willen nieuw dc bouwen
Er gaat geen dag voorbij of er wordt in Nederland wel ergens door een verlader of logistiek dienstverlener gestart met de bouw van een nieuw dc of worden er bouwplannen ingediend bij een gemeente. De redactie van Bouwberichten zit er bovenop en selecteerde uit de eigen database deze week weer 5 opmerkelijke nieuwbouwprojecten die nog in een vroeg stadium verkeren.
Lees verder

Van Duuren en Hema breiden samenwerking uit
Van Duuren gaat meer rijden voor Hema. De logistieke dienstverlener rijdt nu ook op Oostenrijk voor de retailer.
Lees verder

Vos Deventer koopt 100 nieuwe vrachtwagens
Vos Transport uit Deventer heeft 100 nieuwe vrachtwagens aangeschaft. De eerste 18 trucks zijn afgeleverd.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.