zaterdag 9 juni 2018

Nieuwe evenementen waar je bij wilt zijn zoals: Customer Experience Event

Customer Experience Event
Klanten. Je bent er één, of je hebt ze. Liefst in groten getale en allemaal tevreden. Maar hoe trek je ze aan, hoe houd je ze tevreden en hoe monitor je hun voorkeuren en presenteer je een relevant aanbod? In tijden waarin termen als customer journey, experience en big data je om de oren vliegen en klanten zich overal bevinden, biedt het Customer Experience Event handvatten om bewuste keuzes te maken en klantrelaties optimaal op te bouwen. Vanuit de juiste strategie en met de juiste software. Een dag vol cases en tools. - Adfo Groep Events
Lees verder

CommunicatieBreak
Tijdens de CommunicatieBreak bieden we je de mogelijkheid om gericht te werken aan je kennis en vaardigheden rondom actuele thema's binnen het communicatievakgebied. Deze editie besteden we bijvoorbeeld aandacht aan agile communicatie, circulair ondernemen en gamification.
Lees verder

Intranet in Zorg en Welzijn
Op 12 juni 2018 is 'Intranet in Zorg en Welzijn'. Een inspirerende bijeenkomst over (sociaal) intranet en online community's in deze sector. Stel zelf je programma samen en kies uit een breed aanbod aan presentaties en interactieve sessies.
Lees verder

Gratis Webinar Google AdWords
Wil jij een succesvolle start met AdWords maken? Volg dan dit webinar voor tips!
Lees verder

CeBIT 2018
The new CEBIT is all set to go. With a radical new concept and a new mid-June timeslot, CEBIT is about to star as Europe's business festival for innovation and digitization, uniquely combining business and lead generation with festive happenings all designed to put a bright spotlight on the digital transformation of commerce and society.
Lees verder

Unit4 Personeel & Salaris voor bedrijfsleven op Tournee
CFO's, HR- en salarismedewerkers: iedereen is gebaat bij personeel- en salarissoftware die doet wat het moet doen. Maak kennis met de vernieuwde Unit4 Personeel & Salaris oplossing.
Lees verder

Media Talk: Transmedia Storytelling
The Matrix, Lego en Star Wars… merken die met succes transmedia storytelling in de praktijk brengen. Maar ook in Nederland zijn tal van inspirerende transmedia storytelling cases te vinden. Denk bijvoorbeeld aan Floris Kaayk, de man die iedereen wijs heeft gemaakt dat hij kon vliegen. Wat is er allemaal nodig voor een goed transmedia storytelling concept? Hoe kom je op een goed idee? Wat zijn de succesfactoren?
Lees verder

Arrow Cloud Partner Connect
Op dinsdag 12 juni organiseert Arrow de 2e editie van Arrow Cloud Partner Connect. In een verfrissend en interactief dagvullend programma, met gezamelijke sessies en break-out's, maken bezoekers kennis met de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van cloud computing en met de belangrijkste cloudpartners uit het Arrow portfolio.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.