maandag 11 juni 2018

Nieuwe CTO voor Orange Belgium

Nieuwe CTO voor Orange Belgium
Orange Belgium heeft een nieuw Chief Technology Officer in de persoon van de 42-jarige Stefan Slavnicu. Hij werkt momenteel als CTO bij Orange Romania, waar hij de technische strategie en de beleidslijnen bepaalde.
Lees verder

Volgende week Nationale Datacenter Dag
Bedrijven, organisaties en overheden kunnen op dinsdag 12 juni verschillende datacenters in Nederland bezoeken. Dan vindt namelijk voor de vierde keer de Nationale Datacenter Dag plaats.
Lees verder

DNB heeft nog geen vertrouwen in blockchain
De blockchain-technologie kan vooralsnog niet aan de zeer hoge eisen van een financiële marktinfrastructuur voldoen. Dit blijkt uit eigen experimenten met deze technologie door De Nederlandsche Bank. De grootste tekortkomingen blijken tekortschietende capaciteit, inefficiëntie door hoge energieconsumptie en gebrek aan volledige zekerheid over het hebben voldaan van een betaling.
Lees verder

Infographic: Live tv blijft populair, maar VOD groeit door
Met online diensten als Netflix, Hulu en Amazon zou je denken dat het einde van lineaire tv in zicht is. Maar niets is minder waar. Onderzoek van het Video Advertising Bureau (VAB) laat zien dat Amerikaanse consumenten het liefst live-tv kijken, zelfs al onderkennen ze allemaal het voordeel van video-on-demand: kijken wanneer het jou schikt. Goed nieuws voor adverteerders is dat VOD-kijkers reclame niet overslaan.
Lees verder

Emerce B2B Digital: 'Het aankoopproces is vaak niet lineair'
Marketing automation, we lezen er al jaren over, maar wat levert het nu écht op? Niet alleen in views, maar gewoon in euro's omzet? Jop Hessel van AFAS Software heeft er inmiddels ruime ervaring mee. Want AFAS levert een product dat je niet dagelijks aan klanten verkoopt. Hessel is een van de sprekers op Emerce B2B Digital dat binnenkort in Maarssen wordt gehouden.
Lees verder

Retailer Leapp is failliet
Retailer Leapp is failliet. De rechtbank heeft vrijdag een aanvraag voor uitstel van betaling omgezet in een faillissement.
Lees verder

Google houdt Europese campagne voor Assistant
Google is begonnen de Europese consument warm te maken voor stembediening van telefoons en computers. In Duitsland en Frankrijk zijn nu campagnes live om de Google Assistant te promoten.
Lees verder

Handgeschilderde mini pc
Nooit meer een saaie grijze blokkendoos op je bureau. Garzetta uit Groningen introduceert de stijlvol vormgegeven Ardea Mini PC. Het design en kleuren kun je zelf bepalen.
Lees verder

Bitcoin keldert na inbraakpoging handelsplatform
De Bitcoin heeft een flinke klap gekregen na een inbraakpoging op een handelsplatform in Zuid-Korea. De waarde van de munt daalde zondag naar 6700 dollar.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.