woensdag 13 juni 2018

Milieuorganisaties willen onderzoek naar fraude pulsvisserij

Milieuorganisaties willen onderzoek naar fraude pulsvisserij
Een groep vissers- en milieuorganisaties vermoedt dat in de Nederlandse pulsvisserijsector fraude is gepleegd. Onder het mom van wetenschappelijk onderzoek naar deze vorm van vissen zou commercieel...
Lees verder

Toyota investeert miljard dollar in taxiapp Grab
Automaker Toyota investeert flink in de taxiapp Grab. Het Japanse concern steekt 1 miljard dollar in de Singaporese concurrent van Uber, werd woensdag bekendgemaakt.
Lees verder

Philips neemt Brits zorgtechnologiebedrijf over
Het Nederlandse zorgtechnologieconcern Philips heeft het Britse Remote Diagnostic Technologies (RDT) overgenomen. Dit bedrijf specialiseert zich hulpmiddelen voor reanimatie en spoedeisende hulp.
Lees verder

Adyen behoorlijk in trek bij beursgang
Het aandeel Adyen is flink in trek bij de beursgang De introductieprijs van het aandeel was vastgesteld op 240 euro, maar direct na de openingsbel schoot het aandeel al meer dan 60% omhoog naar 410...
Lees verder

Directeur WTO: 'Wereldeconomie is in gevaar'
Volgens Roberto Azevêdo is de wereldeconomie in gevaar. De directeur van wereldhandelsorganisatie WTO zegt dat er een wereldwijde handelsoorlog ophanden is en roept op tot gezamenlijk ingrijpen.
Lees verder

Roompot neemt negentig strandhuisjes over van Landal
De uitbater van vakantieparken Roompot Vakanties neemt het beheer van negentig strandhuisjes in het Noord-Hollandse Julianadorp over van Landal GreenParks.
Lees verder

Renault, Nissan en Mitsubishi besparen miljarden door samenwerking
De automerken Renault, Nissan en Mitsubishi hebben vorig jaar door hun samenwerking meer weten te besparen: 5,7 miljard euro tegen 5 miljard vorig jaar.
Lees verder

Alle aandacht naar beursdebuut Adyen op rustig Damrak
Beursdebutant Adyen stal woensdag de show op de aandelenbeurs in Amsterdam. Het aandeel van de betalingsdienstverlener schoot omhoog bij zijn beursdebuut. De beursgraadmeters in Europa lieten weinig...
Lees verder